Beau Monde

Beau Monde

Helaas geen korting

Voor een Beau Monde abonnement van 10 nummers betaal je slechts €69,90. Je kan ook kiezen voor 3 nummers voor €20,97 of 5 nummers voor €34,95. Het komt bij alle drie neer op €6,99 per tijdschrift en dat is inderdaad niet echt voordeliger dan de losse verkoopprijs. Wel heb je als voordeel dat je de Beau Monde gratis thuis bezorgd krijgt..

Beau Monde verschijnt 10x per jaar en je kan ook 3, 5 of 10 nummers cadeau geven. De gelukkige ontvanger zal na afloop geen abonnee voor onbepaalde tijd worden. Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch.

Mode, glamour en celebrities tijdschrift

Het tijdschrift Beau Monde wordt gemaakt in samenwerking met Nederlandse sterren en stijliconen. Met een abonnement mis je niks uit de wondere wereld van zowel nationale als internationale sterren. Verder staat het "modeblad" in het teken van mode, glamour en lees je alles over shoppen, beauty, gezondheid en uitgaan. Het tijdschrift bevat ook diepgaande interviews met de sterren en je kan rekenen op schitterende foto reportages. Mede hierdoor krijg je een kijkje in de wereld van "rich & famous".

Zowel het jaar- als het proefabonnement is ook cadeau te geven. Je hebt dan te maken met een abonnement die automatisch stopt. Wel zo prettig natuurlijk. Kies je voor een abonnement voor jezelf, dan loopt deze tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van het gekozen aantal nummers je automatisch een abonnement voor onbepaalde tijd zal hebben. Dit is niet verplicht. Je kan (minstens een maand vooraf) middels de klantenservice aangegeven dit niet te willen. Contact info van de klantenservice staat in het colofon van elke Beau Monde.

Het tijdschrift Beau Monde wordt uitgegeven door Pijper Media. Als abonnee lees je ook gratis alle digitale uitgaves. Contactgegevens klantenservice: website: https://aboland.nl/klantenservice/ | Telefoonnummer: 0251 25 79 24.