Beau Monde

Beau Monde

Bespaar tot maximaal 30%

Voor een Beau Monde abonnement van 17 nummers betaal je slechts €59,- en bespaar je 30% op de reguliere prijs.

Elke 3 weken wordt Beau Monde magazine uitgebracht, een jaarabonnement komt dus neer op ongeveer 17 nummers. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een proefabonnement van 4 nummers voor €16,- of 9 nummers voor €35,- Hiermee bespaar je 20 - 22% op de winkelprijs.

Mode, glamour en celebrities tijdschrift

Het tijdschrift Beau Monde wordt gemaakt in samenwerking met Nederlandse sterren en stijliconen. Met een abonnement mis je niks uit de wondere wereld van zowel nationale als internationale sterren. Verder staat het "modeblad" in het teken van mode, glamour en lees je alles over shoppen, beauty, gezondheid en uitgaan. Het tijdschrift bevat ook diepgaande interviews met de sterren en je kan rekenen op schitterende foto reportages. Mede hierdoor krijg je een kijkje in de wereld van "rich & famous".

Zowel het jaar- als het proefabonnement is ook cadeau te geven. Je hebt dan te maken met een abonnement die automatisch stopt. Wel zo prettig natuurlijk. Kies je voor een abonnement voor jezelf, dan loopt deze tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van het gekozen aantal nummers je automatisch een abonnement voor onbepaalde tijd zal hebben. Dit is niet verplicht. Je kan (minstens een maand vooraf) middels de klantenservice aangegeven dit niet te willen. Contact info van de klantenservice staat in het colofon van elke Beau Monde.

Het tijdschrift Beau Monde wordt uitgegeven door Pijper Media. Als abonnee lees je ook gratis alle digitale uitgaves. Contactgegevens klantenservice: E-mailadres:
klantenservice@aboland.nl | Telefoonnummer: 0251 25 79 24.