BOBO

BOBO

Gratis alfabet- en getallenboek

Elke vier weken komt de Bobo uit en het is wel erg leuk voor een kleuter om deze te kunnen "lezen". Met een winkelprijs van €5,12 is een abonnement zeker voordeliger. Momenteel kan je kiezen uit de volgende aanbiedingen en die zijn ook allemaal cadeau te geven:

  • 5 nummers voor €19,75 (23% korting)
  • 12 nummers voor €47,- (38% korting) + gratis alfabet- en getallenboek
  • 14 nummers (incl. 2 specials) voor €57,- (34% korting) + gratis alfabet- en getallenboek

Hét tijdschrift voor kleuters

Bobo beleeft in ieder nummer weer opnieuw vele avonturen die aansluiten bij de belevingswereld van een kleuter. Denk bijvoorbeeld aan de eerste schooldag, feestdagen, bezoek aan de dokter, enz. De jonge lezer zal spelenderwijs kennis maken met letters, cijfers, kleuren en dieren.

Het tijdschrift Bobo wordt gemaakt in samenwerking met leerkrachten en mede daardoor sluit het perfect aan wat hij of zij leert in groep1 of groep 2.

Vaardigheden ontwikkelen op een leuke manier. Verhalen, knutselideeën, spelletjes en activiteiten. Allemaal gericht op het versterken van de taalvaardigheid, rekenvaardigheid en het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen. En laten we zeker ook de creativiteit en de fijne motoriek vergeten. Een educatief tijdschrift dus, maar het zal echt geen straf zijn voor het kind om de BOBO in handen te krijgen.

Zoals beschreven, betreft het een proefabonnement van 3 nummers die automatisch stopt. Wil je nadien een jaarabonnement (15 nummers), dan kan je deze voordelig afsluiten voor €69,- Je bespaart hiermee bijna €17 op de reguliere prijs. Het is dan wel goed om te weten dat na afloop van de actie periode het automatisch wordt omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Dit kan je natuurlijk voorkomen door minstens een maand vooraf de klantenservice te benaderen (info staat in elke colofon van de Bobo). Het blad Bobo wordt uitgegeven door Blink.

Contactgegevens klantenservice: Uitgeverij:Blink B.V. | E-mail service.media@blink.nl | Telefoonnummer 073 85 000 33