Cosmopolitan

Cosmopolitan

3 Nummers met 21% korting (€12,99)

Een proefabonnement afsluiten op het Cosmopolitan tijdschrift is nu wel heel aantrekkelijk en het is ook mogelijk om het cadeau te geven (stopt automatisch). Ook kan je kiezen voor een abonnement van 7 of 13 nummers. De korting loopt hierbij op tot 30 procent op de reguliere prijs. Het tijschrift verschijnt 6x per jaar.

Je kan ook 3, 6 of 13 nummers cadeau geven en dan stopt het abonnement na afloop automatisch.

Voor alle vrouwen die alles uit hun leven willen halen

Oorspronkelijk is het Cosmopolitan tijdschrift een Amerikaans mode en lifestyletijdschrift. Het blad verschijnt sinds 1982 ook in een Nederlandse versie. Van een echt modetijdschrift is geen sprake meer, je kan namelijk ook rekenen op artikels over liefde, relaties, carrière, gezondheid, reizen en meer. Dit betekend echter niet dat "mode" een ondergeschoven kindje is geworden.

Cosmopolitan verschijnt elke maand en wordt uitgegeven door Hearts Nederland. Als abonnee bespaar je niet alleen op de winkelprijs, maar kan je ook gratis alle digitale edities lezen. Een proefabonnement van 3 nummers betekend een bescheiden korting, maar na afloop kan je zeker rekenen op een mooie aanbieding. Wil je hier geen gebruik van maken, neem dan minstens een maand voordat je het 3e nummer ontvangt even contact op met Hearts om te voorkomen dat je automatisch een doorlopend abonnement krijgt. Geef je Cosmopolitan cadeau, dan is het wel automatisch stoppend.

Contactgegevens klantenservice: 085 8882943 | klantenservice@hearst.nl