Donald Duck Extra

Donald Duck Extra

6 maanden voor €4,50 p/m

Helaas kunnen wij geen goedkopere aanbieding spotten dan de volgende: 6 maanden voor €4,50 per maand. Dat is een bescheiden korting van 7%. Het abonnement is wel altijd opzegbaar, zelfs tijdens de actieperiode. En natuurlijk profiteer je van het gegeven dat het blad gratis bij je in de bus beland.

Voor de EXTRA grote fans van Donald Duck

Om de vier weken (15x per jaar), wordt Donald Duck Extra uitgebracht. Deze luxe editie van het weekblad staat vol met avonturen van Donald Duck en zijn neefjes, oom Dagobert, Katrien Duck en Mickey Mouse.

Online een abonnement op Donald Duck Extra afsluiten is iets voordeliger dan losse nummers in de winkel kopen. Echter als abonnee kan je wel rekenen op extra voordelen. Zo zal je ook gratis online kunnen lezen op je smartphone of tablet. Daarnaast kan je rekenen op exclusieve kortingen op o.a. producten in de Duckstadshop.

Heb je een doorlopend abonnement op Donald Duck Extra en wil je deze opzeggen? Je hebt te maken met een opzegtermijn van een maand. Via de klantenservice van DPG Media Magazines kan je eenvoudig je abonnement stopzetten. Het snelste zal dit gaan via een belletje naar 088 5500250.