Donald Duck

Donald Duck

Tot maximaal 52% korting

Liefhebbers van het weekblad Donald Duck kunnen nu langere tijd profiteren van een flinkje korting. Ga je voor een jaarabonnement, dan betaal je maandelijks €8,95 en dat is 39% voordeliger dan de reguliere prijs. Ga je voor een abonnement van 2 jaar, dan betaal je per maand €7,95 en kies je voor 3 jaar dan betaal je slechts €6,95 p/m. De korting loopt zodoende op tot 52%. Je kan er ook voor kiezen om deze abonnementen cadeau te geven.

Het vrolijkste weekblad van Nederland

De Donald Duck is een wekelijks verschijnend (kinder-) tijdschrift met vooral veel stripverhalen. Natuurlijk kan je rekenen op vele verhalen met Donald Duck in de hoofdrol, waarbij z'n neefjes Kwik, Kwek en Kwak ook niet ontbreken. Daarnaast komen er ook regelmatig andere figuren uit de tekenfilm- en stripwereld van Walt Disney voor.

Als abonnee op de Donald Duck krijg je het blad elke week als eerste op de mat en daarnaast nog voordeliger dan in de winkel. Abonnees lezen gratis op hun tablet en smartphone, kunnen 4 gratis specials verwachten en ontvangen korting in de Duckstadshop en bij Ducktypen.

De Donald Duck wordt uitgegeven door Sanoma en zij hanteren gebruiksvriendelijke abonnementsvoorwaarden. Bij automatisch doorlopende abonnementen is één (gratis) telefoontje naar de klantenservice voldoende. Doe dit wel minstens een maand voordat het reguliere abonnement in zou gaan en anders is het altijd per maand opzegbaar. Maar waarom zou je het vrolijke tijdschrift willen opzeggen?

Contactgegevens klantenservice: DPG Media magazines | Telefoonnummer: 088 550 0250