Donald Duck

Donald Duck

Een jaarabonnement op de Donald Duck voor slechts €11,95 p/m + 2 verzamelbanden cadeau.

Ook kan je kiezen voor 9 nummers op het leuke weekblad voor slechts €25,- (stopt automatisch) of 14 voor €37,50 (eenvoudig opzegbaar). Sowieso is het altijd inclusief gratis digitaal lezen.

Het vrolijkste weekblad van Nederland

De Donald Duck is een wekelijks verschijnend (kinder-) tijdschrift met vooral veel stripverhalen. Natuurlijk kan je rekenen op vele verhalen met Donald Duck in de hoofdrol, waarbij z'n neefjes Kwik, Kwek en Kwak ook niet ontbreken. Daarnaast komen er ook regelmatig andere figuren uit de tekenfilm- en stripwereld van Walt Disney voor.

Als abonnee op de Donald Duck krijg je het blad elke week als eerste op de mat en daarnaast nog voordeliger dan in de winkel. Abonnees lezen gratis op hun tablet en smartphone, kunnen 4 gratis specials verwachten en ontvangen korting in de Duckstadshop en bij Ducktypen.

De Donald Duck wordt uitgegeven door Sanoma en zij hanteren gebruiksvriendelijke abonnementsvoorwaarden. Bij automatisch doorlopende abonnementen is één (gratis) telefoontje naar de klantenservice voldoende. Doe dit wel minstens een maand voordat het reguliere abonnement in zou gaan en anders is het altijd per maand opzegbaar. Maar waarom zou je het vrolijke tijdschrift willen opzeggen?