ELLE

ELLE

3 Nummers met 22% korting (€13,99)

Een proefabonnement afsluiten op het ELLE tijdschrift kan nu wel heel voordelig. Je kan namelijk 3 nummers voor slechts €13,99 bestellen. Het is ook mogelijk om dit proefabonnement cadeau te geven (aflopend). Daarnaast kan je kiezen voor een 6 of 12 nummers abonnement met een korting oplopend tot 36%. De beste deal: 12 nummers voor €45,99.

YOUR PERSONAL STYLE GUIDE

ELLE is meer dan een maandelijks modetijdschrift, de slogan is niet voor niks "Your personal style guide". Het blad richt zich op vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. Je kan rekenen op onderwerpen als mode, beauty, fashion, lifestyle, design, culinair en meer. Als abonnee bespaar je niet alleen op de reguliere winkelprijs, maar je krijgt ook gratis toegang tot alle digitale edities.

Let er wel op dat het proefabonnement doorlopend is (tenzij je het cadeau geeft). Doorlopend wil echter niet zeggen dat je aan een jaarabonnement vast hoeft te zitten. Neem gewoon tijdig contact op met de uitgever van ELLE magazine (Hearst Magazines Netherlands).

Opzeggen kan altijd (met een maand opzegtermijn), maar de kans is best groot dat je maar al te graag ELLE abonnee blijft. Het blad is namelijk een inspiratiebron voor velen. ELLE wordt uitgegeven voor Hearst Magazines en die kan je telefonisch bereiken op kantoortijden via 085 8882943 of mail naar klantenservice@hearst.nl