Esquire

Esquire

3 nummers voor €22,50 (6% korting)

Maak eens kennis met het lifestyle blad voor mannen en sluit een proefabonnement af van 3 nummers voor €22,50 Dit abonnement kan je ook cadeau geven, deze stopt automatisch. Ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld een abonnement van 12 nummers voor €59,99 en dan heb je maar liefst een korting van 37% te pakken.

Het tijdschrift voor de man met stijl en inhoud

Voor een "modetijdschrift" is Esquire uniek, het blad richt zicht namelijk op de man met stijl en inhoud. Het is dan ook wel meer dan alleen mode wat er in staat. Je leest alles over lifestyle, gadgets, mode, auto's, hotspots, reizen en nog veel meer. Naast de laatste trends biedt Esquire ook bijdragen van Nederlandse schrijvers, journalistieke interviews en reportages van internationale allure.

Als Esquire abonnee krijg je ook standaard gratis toegang tot alle digitale edities, wel zo leuk toch?

Zoals gezegd zal het proefabonnement als je deze cadeau geeft, automatisch stoppen. Echter als je deze voor jezelf besteld, dan heb je te maken met een automatisch doorlopend abonnement. Mocht het tijdschrift toch niet bevallen, dan kan je natuurlijk eenvoudig opzeggen via de klantenservice. Doe dit wel een maand voor afloop van de proefperiode.

Contactgegevens klantenservice: telefoonnummer: 085 8882943 E-mailadres: klantenservice@hearst.nl