Fabulous Mama

Fabulous Mama

Twee nummers voor €10,00

Fabulous Mama is hét glossy lifestyle magazine voor mama's met kinderen tussen de 0 en 12 jaar en verschijnt 6x per jaar. Ga voor een proefabonnement van 2 nummers voor €10,00 (16% korting) en ontdek het leuke tijdschrift zelf.

Voor trendy moeders

Elke maand weer wordt Fabulous Mama magazine gevuld met mooie mode- beauty- en lifestyle reportages. Je zal altijd een bekende mama op de cover zien staan, inclusief een interview in het tijdschrift over hun opvoeding, relatie, ambitie, carrière en hun drukke levens als ouders. Natuurlijk is dat niet alles, want je zal kunnen rekenen op bekende columnisten als Angela Schijf en Steven Pont. Verder is er aandacht voor reizen, culi, wonen, en meer.

Naast het Fabulous Mama magazine kan je ook eens een kijkje nemen op Fabmama. Dit is zeg maar het online platform die dagelijks wordt voorzien met een portie glamour, humor en vooral inspiratie.

Middels onderstaande button kan je de genoemde (proef-) abonnementen bekijken. Kijk even goed naar de actievoorwaarden, want op het proef- en cadeauabonnement na, loopt het tot wederopzegging. Dit betekend dat je na de gekozen actie periode automatisch abonnee wordt voor onbepaalde tijd. Dit is natuurlijk niet een verplichting. Je kan (rekening houdend met een maand opzegtermijn) via de klantenservice (telefoonnummer 0251 257 924 | website: https://aboland.nl/klantenservice/ ) eenvoudig opzeggen. Ook via fabmama.nl is dit mogelijk middels een opzegformulier. Het is dan wel handig om je abonneenummer bij de hand te houden.