Flair

Flair

4 nummers voor €12,- (29% korting)

Het populaire vrouwentijdschrift Flair verschijnt elke week. Ken je het blad nog niet en wil je voordelig een proefabonnement afsluiten, dan kan je kiezen voor 4 nummers voor €12,- en dat is maar liefst 29% korting. Alle opties op een rijtje:

  • 4 nummers voor €12,00 (29% korting en stopt automatisch)
  • 6 maanden voor €7,50 per maand (62% korting en altijd opzegbaar)

De losse winkelprijs is momenteel €4,10 per nummer, dus het is wel duidelijk dat je veel korting krijgt als je een abonnement afsluit. Let er wel op dat je abonnee voor onbepaalde tijd wordt na afloop van de gekozen periode.

Flair - Jouw leven, jouw keuze

Flair is een Nederlands tijdschrift voor jonge vrouwen, dat wekelijks wordt uitgegeven. In de vernieuwde Flair lees je over alles wat jou bezighoudt en inspireert. Van zelfontwikkeling en relaties, tot maatschappelijke topics en geld-en carrièretips. Verschillende experts zoals Renée Lamboo, Thijs Launspach en Steven Pont staan voor je klaar met verrassende inzichten en adviezen. Ook vind je in elk nummer columns van inspirerende personen zoals Gwen van Poorten en leef je mee met echte verhalen van echte vrouwen.

Eke week zal je een moment van inspiratie en ontspanning ontvangen in de brievenbus in de vorm van een tijdschrift. Het blad staat vol met artikelen over mode, beauty, recepten en meer. Lezeressen spelen een belangrijke rol en dat komt o.a. tot uiting middels persoonlijke verhalen, een lezeres die een make over krijgt en meer.

Als abonnee kan je gratis tot 3 maanden terug de digitale Flair tijdschriften lezen op je smartphone of tablet.

Flair is sinds kort in handen van DPG Media magazines. Je kan de klantenservice bereiken via 088 - 550 02 50. Meer informatie kan je vinden op www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/.