Formule 1

Formule 1

Verschillende aanbiedingen met kortingen oplopend tot 33% en 3 gratis specials

Kies voor een abonnement op het tijdschrift Formule1 en bespaar 33% als je kiest voor 18 nummers voor €60,- Je krijgt daarnaast ook nog eens 3 specials cadeau. Liever minder nummers..? Geen probleem, je kan ook kiezen voor 9 nummers voor €36, 5 nummers voor €22 of 3 voor €12,50 waarbij het abonnement automatisch stopt (overige lopen tot wederopzegging).

Het snelste blad van Nederland

Het snelste tijdschrift van Nederland is vernieuwd met maar liefst 16 extra pagina's vol leesplezier en heeft een groter formaat gekregen. Sowieso is Formule 1 al ruim 17 jaar het toonaangevende magazine over de koningsklasse van de autosport. Met een jaarabonnement op Formule1 ontvang je 18 uitgaves en 3 specials. Aan het begin van het F! seizoen krijg je de Preview Special, de zomerspecial (hoe kan het ook anders) in de zomer en aan het einde van het jaar het bekende en dikke Formule 1 jaaroverzicht.

Als abonnee op Formule 1 is het ook mogelijk om alle uitgaves digitaal te lezen via een app voor iPad en Android tablets. Meer informatie hierover zal je in je mail box krijgen.

Het proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch. Bij de overige heb je te maken met een automatische omzetting in een doorlopend abonnement na afloop van de actie periode. Dit betekend niet dat je vast hoeft te zitten aan een abonnement. Via de klantenservice (zie colofon van het blad), is het mogelijk om het stop te zetten rekening houdend met een maand opzegtermijn. Het Formule1 tijdschrift wordt uitgegeven door Skool Media.