gezondNU

gezondNU

4 nummers voor €17,50 (32% korting)

Bijna ieder maand wordt het tijdschrift gezondNU uitgebracht (11x per jaar). Je kan gaan voor een proefabonnement van 4 nummers voor €17,50 en deze stopt automatisch. Ook is het mogelijk om deze cadeau te geven. De korting op de 4 nummers is trouwens 32% op de reguliere prijs. Ook kan je kiezen voor een doorlopend abonnement van 22 nummers voor 70,- (51% korting). Een gulden middenweg: een jaarabonnement met 45% waardoor je slechts €39,50 betaald. Welke je ook kiest, je hebt de nieuwste nummers als eerste in huis en gratis thuisbezorgd.

Gezondheid, voeding en psyche

Iedere maand lees je in het tijdschrift gezondNU hoe je jouw leven een gezonde boost kunt geven. Je zal in staat worden gesteld om een gezondere eter en een betere slaper te worden. Je krijgt middels artikelen, tips en stappenplannen de handvatten om daadwerkelijk gezonder te gaan leven. Gezond leven is namelijk leuker!

Kernwoorden van het magazine: gezondheid, voeding, psyche, sport & bewegen, leefstijl en beauty. Ook kan je als abonnee regelmatig gratis deelnemen aan winacties.

gezondNU is een uitgave van MixCom Publish, een onafhankelijke uitgever. De abonneeservice kan je bereiken op telefoonnummer 0251 – 760 126. Op de website gezondnu.nl vindt je meer informatie over adreswijzigingen, vragen & klachten, e.d. en de overige contact mogelijkheden.