GIRLZ

GIRLZ

Tot wel 42% korting op een abonnement van 13 nummers (betaal slechts €35,-)

Elke maand wordt GIRLZ Magazine uitgebracht en dan is een abonnement van 13 nummers voor €35 wel heel erg voordelig. Daarnaast kan je ook kiezen voor een proefabonnement van 3 nummers voor €9,95, 5 nummers voor €15 of 9 voor €25.

Het stoerste blad voor meiden

GIRLZ is een stoere lifeguide met een hoge funfactor voor meiden vanaf ongeveer 14 jaar. Het tijdschrift staat elke maand weer vol met beautytips, trends, boys, fun en DIY's. In de Talks worden alle vragen over seksualiteit, liefde en relaties beantwoord. Ook delen girls zelf hun heftige verhalen en vertellen ze o.a. over hun unieke hobby's en meer. Ook staat er elke maand de rubriek #GIRLZboss in. Zij is een belangrijke influencer (YouTube en/of social) die naast covergirl ook de taak van gasthoofdredacteur op zich neemt.

Welk abonnement je ook kiest, je hebt te maken met eentje die loopt tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van de gekozen periode het wordt omgezet in een abonnement voor onbepaalde duur. Natuurlijk is dit geen verplichting en kan je rekening houdend met een opzegtermijn van 4 weken eenvoudig opzeggen. Dit kan middels een opzeggingsformulier op de website van girlz.nl of via de klantenservice die je telefonisch kan bereiken op kantoortijden via 088 1338680. Girlz Magazine wordt uitgegeven door Audax.