Handwerken Zonder Grenzen

Handwerken Zonder Grenzen

Een jaarabonnement (6 nummers) met 19% korting

Handwerken Zonder Grenzen komt 6 keer per jaar uit. Een jaarabonnement kost nu €47,50 en dat komt neer op een korting van 19%. Je kan ook kiezen voor een abonnement van 3 nummers voor €25,75 en dan profiteer je van 12% korting. Beide lopen tot wederopzegging en de betaling gaat middels een automatische incasso. Het is ook mogelijk om het tijdschrift cadeau te geven en dan is er natuurlijk sprake van een abonnement die automatisch stopt.

Het grootste handwerkmagazine van Nederland

Handwerken Zonder Grenzen is al sinds 1978 het grootste handwerkmagazine van Nederland. Om de maand wordt het tijdschrift uitgebracht met artikelen over (inter) nationale handwerktechnieken, met vooral textiel als uitgangspunt. Je kan dus vooral rekenen op tips e.d. over breien, haken, borduren, vilten en quilten.

Naast handwerktechnieken kan je rekenen op interviews met bijzondere en soms zelfs spraakmakende handwerk(st)ers en textielkunstenaars. In de vaste rubriek "Gaan zien, gaan doen", lees je alles over tentoonstellingen, workshops en cursusmogelijkheden op het textielgebied. De onderwerpen in het blad komen uit ons eigen land, de landen om ons heen, maar ook van heel erg ver weg.

Als Handwerken Zonder Grenzen abonnee lees je ook gratis de digitale edities (t.w.v. €7,99 per uitgave). Ook kan je rekenen op exclusieve acties, aanbiedingen en kortingen. Het tijdschrift wordt uitgebracht door Van Munster Media Groep, echter Handwerken Zonder Grenzen heeft een eigen klantenservice voor bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement. Bel gratis 0900 121 11 11 of bezoek de website handwerkenzondergrenzen.nl voor het postadres / contact formulier. Vanzelfsprekend vindt je die informatie ook in het colofon van elk blad.