Zoom.nl

Zoom.nl

Diverse aanbiedingen (tot 23% korting)

Het tijdschrift voor de liefhebbers van digitale fotografie e/o video. Zoom.nl bied verschillende (proef-) abonnementen, bijvoorbeeld 3 nummers voor €15, 5 voor €26,95 of 10 voor €49,95

Knipkids

KNIPkids

6 Nummers vooor €42,50 (23% korting)

Het zelfmaakmagazine van Nederland voor kindermode voor 0-12 jaar. Wordt elke 2 maanden uitgebracht en een jaarabonnement kost dus slechts €42,50 Een proefabonnement van 3 nummers voor €25,- is ook mogelijk.

Knipmode

Knipmode

Tot max. 38% korting (diverse aanbiedingen)

Maandelijks komt Knipmode uit met een modecollectie voor alle type vrouwen, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Profiteer van 38% korting op een 2 jarig abonnement of ga voor een proefabonnement.

Handwerken zonder Grenzen

Handwerken

Profiteer 6 of 12 maanden lang van korting

Handwerken zonder Grenzen is het tijdschrift met artikelen over handwerk-technieken waarbij textiel de boventoon voert. Een jaarabonnement van 6 nummers kost €46,75 en dat betekend een korting van 18%.

Fiets

Fiets Magazine

Tot wel 37% korting + 1 gratis special

Fiets is het grootste race & MTB magazine van Nederland. Bij een jaarabonnement van 13 nummers ontvang je een gratis special en betaal je slechts €54,95 Dat is een korting van maar liefst 37% op de reguliere prijs.

Toeractief

Toeractief

25% korting bij 14 nummers (2-jarig abonnement)

Voor actieve wandelaars en fietsers is Toeractief hét magazine. Het tijdschrift verschijnt 7 keer per jaar en bevat o.a. unieke fiets- en wandelroutes door Nederland. Geef een abonnement cadeau of verwen jezelf.

Wandelmagazine

Wandelmagazine

37% korting bij 2 of 4 nummers

Wandel- natuur- en cultuurliefhebber? Ontdek de mooiste wandelroutes en inspiratie! Al meer dan 40 jaar het wandeltijdschrift van Nederland. Ga voor een proefabonnement van 2 of 4 nummers of geef cadeau.

Runners World

Runner's world

Tot maximaal 39% korting

Het meest gelezen hardloopblad van Nederland en België. Blijf op de hoogte van alles op het vlak van trainingen, wedstrijden, voeding en materiaal. Maak kennis voor 15 euro voor 3 nummers (stopt automatisch).

Duiken

Duiken

12 Nummers Duiken voor €39,50 (40% korting)

Duiken is hét tijdschrift voor de onderwaterwereld met schitterende artikelen en foto reportages. Een jaarabonnement kost nu slechts €39,50 en dat betekend een korting van maar liefst 45 procent.

Yoga Magazine

Yoga Magazine

6 Nummers voor €45,- (22% korting)

Yoga Magazine is hét tijdschrift voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Het kwartaalblad kan je nu voordelig afsluiten als een proefabonnement die automatisch stopt.

Koken en Genieten

Koken & Genieten

12 Nummers voor €30,- (28% korting)

In elke Koken & Genieten magazine kan je rekenen op heerlijke recepten die variëren in moeilijkheidsgraad. Een jaarabonnement voor 30 euro is wel heel erg voordelig en cadeau geven is mogelijk.

delicious.magazine

delicious. magazine

15 Nummers met 29% korting + 3 specials

Als delicious.magazine abonnee zet je elke maand de allerlekkerste gerechten op tafel. Geniet van avontuurlijke en uitdagende recepten of kies voor snel, simpel en lekker. Er zijn div. aanbiedingen.

De leukste hobbytijdschriften

Geef je creativiteit wat extra inspiratie. We hebben de leukste hobby tijdschriften voor jou verzameld: sluit voordelig een proefabonnement of jaarabonnement af. Hierbij profiteer je van kortingen tot meer dan 50%.

Tuinieren, handwerken of films kijken: hoe creatief of actief ben jij? Hobbytijdschriften staan boordevol handige informatie, praktische handleidingen en de leukste tips. Daar krijg je nieuwe ideeën van! Je hebt de keuze uit de populairste of meest interessante tijdschriften voor hem en haar. Ga direct aan de slag en sluit een proefabonnement of jaarabonnement af.

Hobby tijdschriften: knutselen, sport en nog veel meer

Met een hobby kom je even helemaal tot rust. Iets knutselen, op de hoogte blijven van de nieuwste gadgets of puzzelen: een hobby geeft je veel voldoening. Hier hoef je de deur niet voor uit. Even geen inspiratie? Benieuwd naar de meest actuele autotests? Duik met je neus in jouw favoriete hobby tijdschrift. Ontdek alles over klussen en knutselen, woninginrichting, fotografie, sport en nog veel meer.

De populairste hobby tijdschriften

Wat zijn de best gelezen hobby tijdschriften? Hieronder een overzicht van populaire magazines:

  • Knippie: het zelf kinderkleding maken magazine
  • Zoom: alles over fotografie
  • Runner's World: voor de hardlopers in Nederland en België

Je ziet: hobby's kunnen erg uiteenlopen. Naast de meest populaire hobby tijdschriften wordt er ook vaak gekozen voor een puzzelboek zoals Denksport of de tv gids. Want: televisie kijken is óók een hobby.

Proefabonnement of jaarabonnement met korting

Wat je hobby ook is: jij wil van het leven genieten. Daarom kies je voor een abonnement op jouw favoriete hobby tijdschrift. Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met bladen als Yoga, Top Gear, Knipmode of een van de andere tijdschriften. Je ontvangt 3 tot 26 nummers, garant voor urenlang leesplezier. Na de proefperiode stopt het abonnement automatisch.

Liever een jaarabonnement? Ook dat is mogelijk! We hebben voordelige jaarabonnementen in de aanbieding. Hierbij profiteer je van kortingen die kunnen oplopen tot wel meer dan 50%!

Hobby tijdschriften abonnement afsluiten

Kun je niet wachten op het eerste nummer van jouw favoriete hobby tijdschrift? Sluit dan direct een proefabonnement of jaarabonnement af. Dit doe je heel eenvoudig door op de knop 'bestellen' te klikken. Vul de gevraagde gegevens in en betaal veilig online. Je ontvangt zo snel mogelijk het eerste nummer op jouw deurmat.

Let op: het proefabonnement stopt automatisch Tenzij je deze verlengd. Het proefabonnement loopt dan door in een jaarabonnement. Het jaar abonnement opzeggen? Dit doe je via de uitgever van het tijdschrift.