Katrien

Katrien

Een proefabonnement van 3 nummers

Als abonnee op het tijdschrift Katrien ontvang je 14 keer per jaar het blad in je bus. Je kan nu profiteren van een bescheiden korting van 6% op een proefabonnement van 3 nummers. Hiervoor betaal je €10,-. Wel zo prettig is het gegeven dat het proefabonnement van 3 nummers na de actieperiode automatisch stopt. Je kan ook 3 nummers cadeau geven.

Avonturen van Katrien en haar nichtjes

Het Katrien Duck blad is speciaal voor meiden. Je beleeft samen met Katrien, haar nichtjes, oom Donald en Guus Geluk spannende avonturen. Ook zal je alles te weten komen over de blunders van de Duckstadse Damesclub en de romantische afspraakjes van Katrien. Veel stripverhalen dus, maar Katrien deelt ook veel tips met haar lezeressen.

Als abonnee profiteer je ook van leuke extra's en exclusieve kortingen. Naast het gegeven dat je het tijdschrift maandelijks in de brievenbus ontvangt, kan je hem ook gratis online lezen op je smartphone of tablet.

Heb je een doorlopend abonnement op de Katrien? Het blad wordt uitgegeven door DPG Media magazines. De abonneeservice kan je het beste telefonisch bereiken en wel via 088 5500250. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.