KIJK

KIJK

Diverse aanbiedingen met kortingen oplopend tot 49%

Bij een 2 jarig abonnement op KIJK (24 nummers) bespaar je maar liefst 49% op de reguliere prijs en betaal je €85,- Liever korter uitproberen is ook mogelijk, voor 13 nummers betaal je €57,- en heb je een korting van 31%. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een proefabonnement van 6 of 3 nummers (20 - 10% korting).

Het wetenschap- en techniektijdschrift

Als je kiest voor een abonnement op het blad KIJK, dan kom je elke maand alles te weten over techniek, wetenschap, geschiedenis en maatschappij. Het KIJK magazine staat bekend om zijn gedegen achtergronden, schitterende foto's en betrouwbare informatie en intrigerende reportages. Elke maand kan je rekenen op 84 pagina's vol diepgang.

Als KIJK abonnee krijg je gratis toegang tot KIJK digitaal. Hier vindt je o.a. alle edities terug, maar kan je ook direct doorklikken naar video's, websites, andere pagina's en sociale media.

Een actie abonnement op KIJK Magazine loopt minstens tot het einde van de gekozen periode en zal vervolgens automatisch worden omgezet in een abonnement voor onbepaalde duur. Wil je dit niet, dan kan je dit natuurlijk aangeven bij de klantenservice. Doe dit wel minimaal 1 maand voor afloop.

Contactgegevens klantenservice: Uitgeverij: New Skool Media | Telefoonnummer: 020 8945661 | E-mail: klantenservice@newskoolmedia.nl