Donald Duck

Donald Duck

Tot 20% korting en 2 verzamelbanden bij een jaarabonnement

Het meest gelezen kindertijdschrift van Nederland (en dan niet alleen door kinderen), is nu met 20% korting te bestellen. Bij een jaarabonnement ontvang je ook nog eens twee Donald Duck verzamelbanden. Bekijk zeker ook de overige aanbiedingen.

National Geographic Junior

National Geographic Junior

Voor slechts €11,- een proefabonnement

Het allerleukste tijdschrift voor kinderen op het vlak van wilde dieren en de woeste natuur. Een proefabonnement (stopt automatisch en is ook cadeau te geven) van 3 nummers kost slechts €11,-

BOBO

BOBO

3 Nummers voor €11,-

Bobo is hét tijdschrift voor kleuters, met vele avonturen van Bobo, puzzels en meer. Het sluit in ieder geval aan bij de belevingswereld van het kind. Voordelig kennismaken kan nu met een automatisch stoppend proefabonnement.

OKKI

OKKI

3 Nummers voor €11,-

Okki is hét tijdschrift voor kinderen van groep 3 en 4. In ieder nummer kan je kind zelfstandig aan de slag met leuke puzzels, knutsel- en tekenopdrachten en meer. Maak voordelig kennis middels een automatisch stoppend proefabonnement.

GIRLZ

GIRLZ

Tot wel 68% korting op GIRLZ

GIRLZ is het stoerste maandblad voor meiden en je kan nu tijdelijk profiteren van korting oplopend tot 68% bij een abonnement van 13 nummers. Voordelig kennismaken kan ook middels div. proefabonnementen (v.a. 3 nummers).

Meiden Magazine

Meiden Magazine

5 nummers voor €17,50

Meiden Magazine is dé glossy voor meiden van ongeveer 9 tot 14 jaar oud. Het tijdschrift staat vol met onderwerpen als mode, vriendinnen, beauty, fun en meer. Het proefabonnement van 5 nummers is ook cadeau te geven.

Stoer Magazine

Stoer Magazine

5 nummers voor €17,50

STOER! is een eigenwijs magazine voor jongens van ongeveer 8 t/m 13 jaar. Het staat bomvol met games, gadgets, strips, humor en meer. Probeer het tijdschrift eens uit voor €17,50 (5 nummers). Stopt automatisch en cadeau geven kan.

Wild van Freek

Wild van Freek

3 nummers voor €11,-

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk neemt kinderen mee op avontuur in het tijdschrift Wild van Freek. Voor 3 nummers betaal je nu slechts €11,- (stopt automatisch en cadeau geven is mogelijk). Voor een jaarabonnement, klik op "meer info".

Quest Junior

Quest Junior

6 of 12 nummers met 25% korting

Het tijdschirft voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. Quest Junior voor je zelf of cadeau geven? Voor 12 nummers betaal je slechts €39,99 en voor 6 nummers €22,99.

Penny

Penny

Elke twee weken voor €6,95 p/m

Het Penny magazine is het leukste blad voor iedere jonge paardengek. Het staat vol met strips, paardenverhalen en leuke weetjes! Nu Penny elke 2 weken, 2 jaar lang voor slechts €6,95.

Kindertijdschriften: de leukste kinderbladen met voordeel

Kinderen zijn ontzettend nieuwsgierig en lezen graag. Wat is er dan leuker dan een kindertijdschriften abonnement? Profiteer van hoge kortingen op een proefabonnement of jaarabonnement.

Lachen met de Donald of op de hoogte blijven van stoere gadgets: kinderen hebben een brede interesse. Verras jouw kind met een week- of maandblad. We bieden de leukste tijdschriften voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met het kindertijdschrift van jouw keuze.

Kindertijdschrift, voor welke leeftijd?

Benieuwd welk kindertijdschrift bij een bepaalde leeftijd past? Er zijn al tijdschriften voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Op een leuke en leerzame manier leren jonge kinderen alles over letters en cijfers, natuur, wetenschap en nog veel meer! Hieronder vind je enkele tijdschriften, ingedeeld naar leeftijd:

 • Bobo: voor peuters en kleuters
 • Okki: 6 - 8 jaar
 • Dolfje Weerwolfje: 6 - 12 jaar
 • Donald Duck: vanaf 7 jaar
 • Goal! Magazine: 8 - 12 jaar
 • Kijk: 12 jaar en ouder
 • Girlz Magazine: 14 - 18 jaar

Of jouw kind toe is aan een bepaald kindertijdschrift, hangt ook van zijn interesses en ontwikkelingsniveau af. Twijfel je of een tijdschrift bij jouw zoon of dochter past? Vraag dan een proefabonnement aan.

Abonnement op een kindertijdschrift

Met een kindertijdschrift abonnement hoeft zoon of dochter nooit meer iets te missen. Hij of zij ontvangt wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks zijn favoriete tijdschrift op de deurmat. Je hebt de keuze uit twee soorten abonnementen:

 • Proefabonnement
 • Jaarabonnement

Een proefabonnement loopt automatisch af. Binnen de proefperiode ontvang je 3 tot 26 nummers (afhankelijk van het tijdschrift en de aanbieding). Het jaarabonnement wordt telkens met een jaar verlengd, tenzij je zelf opzegt. Je ontvangt dus doorlopend de nieuwste nummers.

Hoge kortingen op abonnementen kindertijdschrift

Wil je voordelig kennismaken met een kindertijdschrift? We hebben een mooie selectie tijdschriften voor jongens en meisjes. Hierbij profiteer je van kortingen tot wel 50%. dit scheelt je al snel €10 of meer per maand!

Zowel een proefabonnement als jaarabonnement bieden we met extra voordeel aan. Aanbiedingen zijn beperkt geldig, dus wacht niet te lang. Geef een kindertijdschriften abonnement cadeau en sluit vandaag nog een proefabonnement of jaarabonnement af.

Abonnement kindertijdschrift bestellen

Een abonnement kindertijdschrift bestel je heel eenvoudig via deze website:

 • Selecteer het tijdschrift van jouw keuze
 • Klik op bestellen
 • Vul je adresgegevens in
 • Betaal veilig online

Gelukt: het is nu wachten op het allereerste nummer van het kinderblad.