KnipKids

KNIPkids

Tot maximaal 29% korting

Extra voordelig een proefabonnement op de Knipkids is nu mogelijk. Voor 6 nummers betaal je slechts €49,99 en dat komt neer op een korting van 29%. Ook kan je kiezen voor 3 nummers voor €27,49 (21% korting), deze kan je ook cadeau geven.

KNIPkids is het grootste zelfmaakmode blad voor kindermode. Tweemaandelijks kan je rekenen op de leukste kindermode voor 0-12 jaar en ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus.

Het zelfmaakmagazine van Nederland

"KNIPkids inspireert" is niet zonder reden de slogan van het leukste zelfmaakmagazine van Nederland. Elke 2 maanden kan je rekenen op gemiddeld 38 modellen en deze zijn altijd passend bij het seizoen. Zowel de ervaren als de beginnende naaisters kunnen dankzij de verschillende modellen prima aan de slag. Naast inspiratie voor kinderkleding, is er ook meer dan voldoende aandacht voor andere items (knuffels, kinderkamer inrichting, enz.). Tevens wordt je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en leukste shoppingitems.

Als abonnee van KNIPkids kan je profiteren van speciale voordelen, waaronder win acties. Natuurlijk ontvang je het blad altijd als eerste in huis en bespaar je fors op de winkelprijs.

Het is ook erg leuk om een proefabonnement cadeau te geven, het abonnement stopt namelijk automatisch. Een abonnement voor je zelf en je hebt te maken met een doorlopende. Dit betekend dat na afloop van de proefperiode het abonnement wordt voortgezet als reguliere, tenzij je vooraf kenbaar maakt dit niet te willen. KNIPkids wordt uitgegeven door New Skool Media.

Contactgegevens abonneeservice: E-mailadres: klantenservice@newskoolmedia.nl | Telefoonnummer: 020 8945661