Knipmode

Knipmode

Profiteer van maximaal 33% korting op de reguliere prijs

Het maandelijkse tijdschrift Knipmode komt elke maand uit. Een jaarabonnement kost nu slechts €70,- en dat betekend een korting van maar liefst 33%. Het jaarabonnement loopt wel tot wederopzegging. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een proefabonnement van 6 nummers voor €42,- of 3 nummers voor €25,- Beide proefabonnementen stoppen automatisch. Knipmode cadeau geven is ook een optie, maar dan alleen het proefabonnement van 3 nummers. De betaling kan je doen via een acceptgirokaart of een machtiging.

Je eigen stijl, je maakt het met Knipmode

Je eigen kleding maken wordt wel heel erg leuk en makkelijk met Knipmode. Maandelijks brengt Knipmode een indrukwekkende modecollectie voor alle type vrouwen, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Het hobbytijdschrift biedt inspiratie, praktische informatie, stylingtips en trends. Het blad is voor iedereen die het leuk vindt om zelf met kleding aan de slag te gaan, waarbij altijd aandacht is voor een persoonlijke touch.

Elke maand kan je rekenen op ongeveer 25 modellen, waarbij gemiddeld 5 XL (maat 44 t/m 56) patronen bij zitten. Knipmode houd vanzelfsprekend rekening met het seizoen en is voor naaisters met bijna geen tot ruime ervaring.

Als Knipmode abonnee ben je goedkoper uit dan in de winkel en je ontvangt ook nog eens alle dubbelnummers gratis. Ook kan je rekenen op speciale voordelen als abonnee, bijvoorbeeld leuke winacties. Knipmode wordt uitgegeven door New Skool Media.

Contactgegevens abonneeservice: E-mailadres: klantenservice@newskoolmedia.nl | Telefoonnummer: 020 8945661