LEGO NINJAGO

LEGO NINJAGO

Gratis LEGO boek t.w.v. €14,50

LEGO NINJAGO magazine verschijnt iedere maand en je kan nu kiezen uit een proefabonnement van 3 nummers voor €15,- (28% korting en stopt automatisch) of 15 nummers voor €74,99 (28% korting) + gratis het LEGO boek: De Ruige Reddingsmissie t.w.v. €14,50. Beide abonnementen zijn ook cadeau te geven.

lego® ninjago® magazine

Als abonnee van het LEGO NINJAGO magazine, ontvang je elke maand het avontuurlijke tijdschrift met spannende stripverhalen over ninja's. Ook ontvang je gave posters en uitdagende spelletjes. Bij ieder blad krijg je ook nog eens een LEGO NINJAGO minifiguur of mindset cadeau.

In het tijdschrift heb je o.a. je gameskills nodig om de ninja's te kunnen helpen bij het oplossen van puzzels, maken van tekeningen en doorkruisen van lastige doolhoven. Ook is het nodig om je fantasie te gebruiken om te tekenen, bouwen en ontwerpen.

Het magazine wordt uitgegeven door Meis&Maas en richt zich op kids vanaf 5 jaar. Kies je voor een cadeau abonnement van 3 of 14 nummers, dan stopt het automatisch. Ga je bijvoorbeeld als ouder voor een abonnement van 14 nummers op je eigen naam, dan zal je na afloop van de actieperiode abonnee voor onbepaalde tijd worden. Opzeggen is echter eenvoudig, rekening houdend met een opzegtermijn van een maand.

Contactgegevens klantenservice: Telefoonnummer: 0251-257924 | website: https://aboland.nl/klantenservice/