Libelle tijdschrift

Libelle

Bespaar tot 12% op een Libelle proefabonnement.

Als één van de meest populaire vrouwen weekbladen, is het wel zo leuk om te kunnen profiteren van korting bij een proefabonnement. Momenteel bieden wij 3 proefabonnementen aan die één ding gemeen hebben met elkaar: ze stoppen na de gekozen periode automatisch. Kies voor 4 nummers voor €16, 7 nummers voor €26 of 14 voor €52. De korting is bescheiden te noemen, maar als abonnee lees je ook gratis de Libelle digitaal.

Libelle informeert en inspireert

Met een abonnement op Libelle geniet je iedere week opnieuw van een moment van ontspanning en inspiratie. Je leest interviews, reportages en columns. Ook blijf je op de hoogte van de nieuwste woon- en modetrends.

Libelle abonnees lezen ook gratis de digitale versie. Zodra je een abonnement hebt afgesloten, zal je vanzelf de benodigde informatie in je mailbox ontvangen. Libelle lezers profiteren ook van abonneevoordelen, zoals gratis extra's (Libelle specials en meer). Of wat dacht je van korting op leuke uitstapjes en meer.

Naast de 3 proefabonnementen kan je ook kiezen voor een jaarabonnement van 54 nummers. Klik hiervoor op onderstaande button en vervolgens op "meer aanbiedingen". Voor het jaarabonnement betaal je €15,50 per maand, i.p.v. €18,95. De korting is dan meer de moeite waard dan bij de proefabonnementen. Houd er dan wel rekening mee dat het een automatisch doorlopend abonnement betreft. Opzeggen is echter eenvoudig via de klantenservice (rekening houdend met een maand opzegtermijn). Libelle wordt uitgegeven door Sanoma.