Libelle tijdschrift

Libelle

6 nummers €10,- (61% korting)

Als één van de meest populaire vrouwen weekbladen, is het wel zo leuk om te kunnen profiteren van korting bij een proefabonnement. Momenteel kunnen wij 6 nummers voor 10 euro aanbieden en dat is ruim 60% voordeliger dan de reguliere prijs. Na afloop zal het abonnement automatisch stoppen en je kan het ook cadeau geven. Als abonnee lees je ook gratis de Libelle digitaal.

Libelle informeert en inspireert

Met een abonnement op Libelle geniet je iedere week opnieuw van een moment van ontspanning en inspiratie. Je leest interviews, reportages en columns. Ook blijf je op de hoogte van de nieuwste woon- en modetrends.

Libelle abonnees lezen ook gratis de digitale versie. Zodra je een abonnement hebt afgesloten, zal je vanzelf de benodigde informatie in je mailbox ontvangen. Libelle lezers profiteren ook van abonneevoordelen, zoals gratis extra's (Libelle specials en meer). Of wat dacht je van korting op leuke uitstapjes en meer.

Naast de 3 proefabonnementen kan je ook kiezen voor een jaarabonnement van 54 nummers. Klik hiervoor op onderstaande button en vervolgens op "meer aanbiedingen". Voor het jaarabonnement betaal je €15,50 per maand, i.p.v. €18,95. De korting is dan meer de moeite waard dan bij de proefabonnementen. Houd er dan wel rekening mee dat het een automatisch doorlopend abonnement betreft. Opzeggen is echter eenvoudig via de klantenservice (rekening houdend met een maand opzegtermijn).

Contactgegevens klantenservice: Uitgeverij: DPG Media magazines | Telefoonnummer: 088 5500250 | Website: www.dpgmediamagazines.nl