Panorama

Panorama

Een jaarabonnement met 52% korting

Het mannenblad Panorama wordt elke week uitgebracht en een jaarabonnement is nu te verkrijgen met 52% korting wat neerkomt op een prijs van €99,95. Liever eerst voordelig kennismaken kan ook middels een proefabonnement (13 of 26 nummers).

Men's Health

Men's Health

11 Nummers met een korting van 39%

Voor slechts €39,95 11 nummers Men's Health en dat komt neer op een korting van 39%. Ook kan je kiezen voor een proefabonnement (aflopend) van 3 nummers voor €9,95 Het proefabonnement is ook als cadeau te geven, hoe leuk is dat?

KIJK

KIJK

Tot 63% korting (bij 24 nummers)

Het wetenschap- en techniektijdschrift van Nederland. Bij een 2 jarig abonnement (24 nummers) bespaar je maar liefst 63% op de reguliere prijs. Abonnementen met een kortere duur zijn ook mogelijk (vanaf 3 / cadeau geven is mogelijk).

Formule 1

Formule 1

18 nummers voor €60,- en specials

Bespaar 33% bij een abonnement van 18 nummers op het snelste blad van Nederland en ontvang ook nog eens 3 gratis specials. Abonnementen met een kortere loopduur zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld 3 nummers voor €12,50 (ook als cadeau).

Computer!Totaal

Computer!Totaal

12 Nummers voor €49,95 (33% korting)

Het maandblad Computer!Totaal slaat de brug tussen technologie en jouw dagelijks leven. Kies voor een jaarabonnement van 12 nummers voor slechts €49,95 en bespaar maar liefst 33% op de reguliere prijs.

Tips & Trucs

Tips & Trucs

12 Nummers voor €39,95 (33% korting)

Tips & Trucs is al 15 jaar het meest praktische computerblad met handige tips en boordevol informatie om het gebruik van je computer te optimaliseren. Tijdelijk een jaarabonnement voor slechts €39,95.

Esquire

Esquire

Proefabonnement voor €17,- (3 nummers)

Hét stijlbaken voor de Nederlandse man! Alles over trends op het gebied van lifestyle, mode, gadgets en meer. Maak voordelig kennis middels een proefabonnement van 3 nummers voor €17,- of geef het cadeau.

TopGear

TopGear

Nu tot wel €22,- korting op een jaarabonnement

TopGear Magazine is het grootste auto- en mannenlifestyle tijdschrift van Nederland. Bij een jaarabonnement ontvang je een korting van 29%. Ook is het mogelijk om te gaan voor een proefabonnement van 3 of 6 nummers.

Autovisie

Autovisie

Tot maximaal 57% korting op een abonnement

Het blad voor iedereen die alles wil weten wat met auto's te maken heeft. Bij een abonnement voor 2 of 3 jaar bespaar je 57% op de reguliere prijs. Bij een jaarabonnement bespaar je 46%.

Quest

Quest

Een jaarabonnement voor €49,- (28% korting)

Het tijdschrift wat je elke maand op een luchtige manier verrijkt met allerlei wetenswaardigheden. Profiteer van 28% korting op een jaarabonnement en betaal slechts €49,- (cadeau geven kan).

Mannentijdschriften maken het verschil

De leukste mannenbladen met voordeel. Of het nu om de nieuwste auto's, uitdagende sporten of handige gadgets gaat: met een mannentijdschrift abonnement blijf je van alles op de hoogte. We hebben de meest gelezen tijdschriften mannen voor jou op een rij gezet. Daarnaast maak je voordelig kennis met minder bekende tijdschriften die waarschijnlijk heel goed op jouw interesses aansluiten. Profiteer van hoge kortingen die op kunnen lopen tot meer dan 50%.

Proefabonnement mannenblad

Is Autoweek iets voor jou, of ga je voor Computer Idee? Maak kennis met deze en nog veel meer mannenbladen. Het proefabonnement mannenblad is dé manier om meer te weten te komen over auto's, politiek, hobby of andere (mannen)zaken. Kies je na de proefabonnementsperiode toch liever voor een ander mannentijdschrift? Geen probleem! Het proefabonnement loopt namelijk automatisch af. Zo zit je nooit aan bijkomende kosten vast. Ben je tevreden over het mannentijdschrift van jouw keuze, ga dan voor een jaarabonnement. Je hoeft nooit meer een nummer te missen!

Idee: tijdschrift cadeau man

Geef eens een abonnement op een mannentijdschrift cadeau. Ontzettend leuk en ook nog eens origineel. Je hebt de keuze uit populaire mannen tijdschriften waaronder 360 Magazine, Autovisie of beleggersbelangen. Ook mannentijdschriften als Bouwwereld en Computer! Totaal zijn ontzettend populair. Leuk én interessant voor jezelf of als cadeau. Sluit eenvoudig een proefabonnement af: hij (of jij) ontvangt wekelijks of maandelijks het allerleukste nummer op de deurmat. Je betaalt alleen het proefabonnement: deze stopt automatisch. Is de ontvanger van het proefabonnement enthousiast? Dan kan hij zelf een jaarabonnement afsluiten.

Meest gelezen tijdschriften mannen

Feit: mannen hebben heel andere interesses dan vrouwen. Wat zijn de meest gelezen tijdschriften mannen? Dit zijn automagazines, sportbladen en weekbladen met het laatste nieuws en opinies. Hieronder vind je een overzicht van meest gelezen mannen tijdschriften:

  • Voetbal International: alles over voetbal, met actualiteiten en achtergronden.
  • Formule 1 Magazine: voor mannen die van snelheid en actie houden. Alles rondom de Formule 1 Autosport, met veel bloeiende reportages en interviews.
  • Quest: dit mannen tijdschrift maakt wetenschap leuk en toegankelijk. Het geeft elke maand antwoord op fascinerende vragen.
  • Panorama: mannentijdschrift boordevol nieuws, sport en entertainment. Met een vleugje misdaad en mooie vrouwen: welke man kan dit niet weerstaan?
  • Autoweek: het meest gelezen mannenblad wanneer het om auto's gaat. Met het laatste Autonieuws, aankomende occasions en interessante autotests. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe en tweedehands auto's.
  • Computeridee: blijf op de hoogte van computers media en smartphones. Volg de ontwikkelingen in de digitale wereld en blijf baas over je pc, laptop en smartphone.

Naast bovenstaande mannentijdschriften zijn er nog veel meer weer populaire bladen. Een kleine greep uit het aanbod: Columbus Fotomagazine, De Smaak Van Italië of Elf Voetbal. Natuurlijk mag het Elsevier Weekblad hier niet ontbreken. Kom even helemaal los van de werkelijkheid en ontspan met jouw favoriete mannentijdschrift.

Tijdschrift abonnement met korting bestellen

Ga je voor een proefabonnement of jaarabonnement mannentijdschrift? Waar je ook voor kiest, we hebben altijd de beste te aanbiedingen. Je ontvangt een korting die kan oplopen tot meer dan 50%: dit scheelt al snel €10 of meer per maand! Let op: aanbiedingen zijn beperkt geldig. Profiteer hiervan en sluit direct een (proef)abonnement af.

Het afsluiten van een abonnement werkt heel eenvoudig. Selecteer het tijdschrift van jouw keuze en plaats een bestelling. Vul de gevraagde gegevens zoals woonadres en e-mailadres in. Waarom deze gegevens nodig zijn? De uitgever van het tijdschrift moet jouw bestelling goed kunnen verwerken en de nummers naar het juiste adres versturen. Na het plaatsen van je bestelling betaal je veilig online. Je ontvangt het allereerste nummer zo snel mogelijk bij jou thuis.

Mannentijdschrift abonnement opzeggen

Met een bedenktijd van 14 dagen mag je eventueel van het proefabonnement of jaarabonnement afzien. Opzeggen van een tijdschrift abonnement loopt via de abonneeservice van jouw tijdschrift.