Margriet tijdschrift

Margriet

Bespaar tot 19% op een Margriet jaarabonnement.

Kies voor een Margriet jaarabonnement van 54 nummers voor €15,50 per maand i.p.v. €18,95 en bespaar zo'n 19%. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een proefabonnement van 4 nummers voor €16,- of 7 nummers voor €26,-. Beide proefabonnementen zullen automatisch stoppen, het jaarabonnement is doorlopend.

Het leukste vrouwentijdschrift van Nederland

Als Margriet abonnee ontvang je elke week (voor het weekend) het leukste vrouwentijdschrift van Nederland door de bus. Het blad staat vol herkenbare verhalen, interviews en columns van o.a. Anita Witzier. Verder staat het tijdschrift vooral in het teken van inspiratie, tips en informatie voor een leuk en gezond leven. Je leest ook alles over de laatste modetrend, reisverhalen, gezondheid, wooninspiratie en meer.

De Margriet als blad kunnen lezen is natuurlijk al leuk, maar als abonnee lees je ook alle gratis digitale edities. Zodra je een abonnement hebt afgesloten, zal je alle informatie vanzelf in je mailbox ontvangen. Margriet lezers kunnen ook rekenen op leuke presentjes (puzzelboekjes e.d.) en ledenvoordeel op uitstapjes en producten.

Via onderstaande button kan je de concrete Margriet aanbiedingen bekijken. Zoals gezegd zullen de proefabonnementen automatisch stoppen. Het abonnement van 54 nummers is echter doorlopend. Dit betekend dat na het jaar je automatisch een abonnement voor onbepaalde tijd krijgt. Wil je dit niet, neem dan minstens een maand voor het einde contact op met de klantenservice. De benodigde informatie staat in het colofon van elke Margriet.