Marie Claire

Marie Claire

Helaas geen korting op een Marie Claire abonnement

Elke twee maanden (6x per jaar) komt de Marie Claire uit en abonnee krijg je het tijdschrift gratis thuis bezorgd. Voor 3 nummers betaal je €23,97 en voor 6 nummers €47,94 (€7,99 per nummer). Beiden kan je ook cadeau geven.

Het glossy magazine

Marie Claire wordt sinds 2010 uitgegeven in 33 landen en in 17 talen. Maandelijks bereikt het "modetijdschrift" ruim 15 miljoen lezers. Het blad is volgens de uitgever bedoeld voor de modebewuste jonge vrouw. De Marie Claire is echter wel meer dan een inspirerend mode magazine. Het bevat ook het laatste nieuws en alle trends op beautygebied en diepgaande interviews. Het glossy magazine staat vol informatie over lifestyle, reizen, psyche, health en woontrend. Ook onderwerpen als carrière en alles wat het leven van een vrouw inspireert komen aan bod.

Als abonnee lees je de Marie Claire ook gratis in de digitale uitgave. Alle benodigde info zal je in je mailbox ontvangen.

Het is ook mogelijk om een abonnement op de Marie Claire cadeau te geven. Deze zal automatisch stoppen. Bij een abonnement voor jezelf, zal deze lopen tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van de actie periode het abonnement wordt omgezet in eentje voor onbepaalde tijd. Je kan natuurlijk via de klantenservice je abonnement opzeggen, rekening houdend met een maand opzegtermijn. De Marie Claire wordt uitgegeven door Pijper Media.

Contactgegevens klantenservice: website: https://aboland.nl/klantenservice/ | Telefoonnummer: 0251 25 79 24