Marie Claire

Marie Claire

Tot max. 41% korting op een Marie Claire abonnement

Elke maand komt de Marie Claire uit en je kan nu profiteren van 41% korting op een jaarabonnement. Liever eerst kennismaken, dit is mogelijk middels een proefabonnement van 6 nummers voor €22,- of 4 nummers voor €15,-. Hiermee bespaar je 33 - 32%.

Het glossy magazine

Marie Claire wordt sinds 2010 uitgegeven in 33 landen en in 17 talen. Maandelijks bereikt het "modetijdschrift" ruim 15 miljoen lezers. Het blad is volgens de uitgever bedoeld voor de modebewuste jonge vrouw. De Marie Claire is echter wel meer dan een inspirerend mode magazine. Het bevat ook het laatste nieuws en alle trends op beautygebied en diepgaande interviews. Het glossy magazine staat vol informatie over lifestyle, reizen, psyche, health en woontrend. Ook onderwerpen als carrière en alles wat het leven van een vrouw inspireert komen aan bod.

Als abonnee lees je de Marie Claire ook gratis in de digitale uitgave. Alle benodigde info zal je in je mailbox ontvangen.

Het is ook mogelijk om een abonnement op de Marie Claire cadeau te geven. Deze zal automatisch stoppen. Bij een abonnement voor jezelf, zal deze lopen tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van de actie periode het abonnement wordt omgezet in eentje voor onbepaalde tijd. Je kan natuurlijk via de klantenservice je abonnement opzeggen, rekening houdend met een maand opzegtermijn. De Marie Claire wordt uitgegeven door Pijper Media.

Contactgegevens klantenservice: E-mail: klantenservice@aboland.nl | Telefoonnummer: 0251 25 79 24