MAX Magazine

MAX Magazine

Een jaarabonnement op de MAX Magazine voor slechts €39,95 + Gratis 2 puzzelboeken.

Sowieso bespaar je al ruim 30% korting op de reguliere prijs van een jaarabonnement. De twee puzzelboeken zijn dan ook een leuk extra presentje.

Meer dan alleen een omroepgids

Omroep MAX bestaat inmiddels al heel wat jaren en wordt niet alleen door 50 plussers gewaardeerd. Het is namelijk een onderscheidende omroep te noemen. Sinds 2013 heeft de omroep een eigen gids en wel de MAX Magazine. De televisie gids verschijnt wekelijks en is meer dan alleen een overzicht van de televisie programmering.

MAX Magazine houdt je op de hoogte van alles wat er in Nederland gebeurt op het gebied van politiek en economie en wat voor invloed dat heeft op de senioren. Verder wordt je als lezer gewezen op interessante programma's, leuke uitstapjes en tips om binnen of buiten te doen. Al met al een gids voor de actieve 50+.

De aanbieding voor het voordelige jaarabonnement loopt tot wederopzegging en zal na 12 maanden worden omgezet in een regulier abonnement. De opzegtermijn bedraagt een maand. De klantenservice is via mail, telefoon en post bereikbaar. De 2 gratis puzzelboeken worden ongeveer 4 weken na de eerste betaling verzonden.