Meiden Magazine

Meiden Magazine

Tot 28% korting

Elke maand wordt Meiden Magazine uitgebracht en het is het ideale tijdschrift voor meisjes van ongeveer 9 t/m 14 jaar. Een jaarabonnement kost €7,- per maand en dat is 26% korting. Kies je voor een 2-jarig abonnement, dan betaal je €6,80 per maand en dat is 28% korting.

Dé glossy voor meisjes

Meiden Magazine is dé glossy voor jonge (puber) meiden en staat elke maand vol met mode, beauty, interviews, BFF tips, quizjes, knutseltips en meer. Kort gezegd: alles wat een meid nodig heeft in een blad. Bij elke magazine zitten er 4 XL posters + 6 gewone posters bij en tevens zit er elke maand een cadeautje bij.

De reviews van Meiden Magazine die online te vinden zijn, zijn eigenlijk vooral enorm positief. Het wordt gezien als een super meiden blad die goed aansluit bij de belevingswereld van jonge puber meisjes. De onderwerpen sluiten dus erg goed aan op de leeftijd.

Zoals gezegd betreft het een proefabonnement van 5 nummers die automatisch stopt. Het wordt nadien dus niet omgezet in een abonnement voor onbepaalde duur. Mede daardoor is het ook ideaal om cadeau te geven. Via het aanvraag formulier is dit aan te geven, waardoor er de gegevens voor de ontvanger in te voeren zijn. Meiden Magazine wordt uitgegeven door Zpress Young.

Klantenservice: E-mailadres: klantenservice@meidenmagazine.nl | Telefoonnummer: 088-4949102