Men's Health

Men's Health

11 Nummers of een proefabonnement van 3 nummers met korting oplopend tot 39%

Kies voor een doorlopend abonnement op de Men's Health magazine voor €39,95 voor 11 nummers (39% korting) of voor een aflopend proefabonnement van 3 nummers voor €9,95 (22% korting). Het proefabonnement is ook cadeau te geven.

Het lifestyletijdschrift voor mannen

Men's Health is het lifestyletijdschrift voor mannen. Het tijdschrift wordt 11 keer per jaar uitgebracht (elke maand met uitzondering van het winternummer).

In het tijdschrift kan je rekenen op alles wat de man beweegt over sport, fitness, gezondheid, voeding, psyche, stijl, sex en meer. Als abonnee krijg je gratis toegang tot alle digitale edities. Abonneren heeft echter meer voordelen, je krijgt namelijk het thuis op de mat bezorgd voor hij in de winkel ligt en je bespaart ook nog eens flink.

Hearst is de uitgever van Men's Health en zij staan bekend om hun klantvriendelijkheid. Dit betekend o.a. dat je snel en eenvoudig je abonnement kan opzeggen. Zodoende hoef je na het voordelige jaarabonnement niet vast te zitten aan het doorlopende abonnement voor de reguliere prijs.