Mijn Geheim

Mijn Geheim

Bespaar tot wel 27% op een Mijn Geheim abonnement

Om de week komt het tijdschrift Mijn Geheim uit en je kan nu kiezen uit diverse aanbiedingen voor een abonnement. Lees 5nummers voor €9,95 of ga je liever voor 20 nummers voor €35,- Ook kan je kiezen uit een abonnement van 8 of 14 nummers. Bij alle proefabonnementen kan je er ook voor kiezen om het cadeau te geven.

Het blad vol levensverhalen

Elke twee weken kan je weer rekenen op zeven persoonlijke verhalen uit het dagelijkse leven en vijf columns waarin vrouwen vertellen hoe ze hun probleem hebben opgelost of hebben overwonnen. De thema's die je kan verwachten: relatie, seksualiteit, gezin en kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld. Al met al een inspirerend tijdschrift!

Als Mijn Geheim abonnee kan je ook alle edities digitaal lezen en gebruik maken van het forum voor nog meer persoonlijke verhalen en meer. Via het forum kan je zelf ook advies geven.

Op het cadeau abonnement na, zal na afloop van de gekozen periode het abonnement voor onbepaalde tijd worden verlengd. Natuurlijk is het mogelijk om via de klantenservice het stop te zetten. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand.

Mijn Geheim wordt uitgegeven door Abonnementenland. Telefonisch kan je ze bereiken via 088-1338703 (kantoortijden) of stuur een e-mail naar lantenservice@mijngeheim.nl