Cosmopolitan

Cosmopolitan

3 Nummers voor slechts €14,- (6% korting)

Cosmopolitan is voor alle vrouwen die alles uit hun leven willen halen. Verwen je zelf met een proefabonnement van 3 nummers voor €14,- of verras iemand anders met een aflopend cadeau abonnement.

Harper's BAZAAR

Harper's Bazaar

10 Nummers voor €40,- (33% korting)

Het oudste en meest iconische modeblad ter wereld.. Een Harper's Bazaar abonnement van 10 nummers met een flinke korting of toch liever een proefabonnement van 3 nummers voor €15?

Beau Monde

Beau Monde

Tot 50% korting bij een abonnement

Het Beau Monde magazine gaat over mode, glamour en celebrities en verschijnt elke drie weken. Op een abonnement van 17 nummers bespaar je 50% en betaal je slechts €42,- Je kan ook kiezen voor een proefabonnement.

Esquire

Esquire

3 Nummers voor €17,- (18% korting)

Het tijdschrift voor de modebewuste man! Met alles op het gebied van lifestyle, mode, gadgets en meer. Maak voordelig kennis middels een proefabonnement van 3 nummers voor €17,- of geef het cadeau.

ELLE

ELLE

5 Nummers voor slechts 17,50 (30% korting).

Maak voordelig kennis met het ELLE tijdschrift middels een proefabonnement, of verras iemand met 5 nummers cadeau. ELLE is meer dan een maandelijks modetijdschrift, je kan ook rekenen op design, lifestyle, culinair en meer.

Marie Claire

Marie Claire

Tot 51% korting op een abonnement.

Het modetijdschrift Marie Claire bevat het laatste nieuws op inspirerende mode, trends op beautygebied en meer. Bespaar tot maximaal 51% op een jaarabonnement of maak voordelig kennis middels een proefabonnement van 4 of 6 nummers.

Nouveau

Nouveau

Tot 25% korting op een abonnement.

Nouveau is meer dan een modetijdschrift alleen, het is namelijk een stijlvolle klassieke glossy voor de 40+ vrouw met naast mode meer onderwerpen. Bespaar tot maximaal 25% op een aflopend abonnement.

Modetijdschriften: altijd op de hoogte van de nieuwste mode

Op zoek naar de leukste modebladen met korting? Bestel een proefabonnement of jaarabonnement op jouw favoriete modetijdschrift. Ontvang hoge kortingen die op kunnen lopen tot wel 50%.

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur. Wat moet je dit jaar absoluut dragen? Je ontdekt dit in een van de populaire modetijdschriften. Van winterjas tot bikini: je bent altijd up-to-date. Het modetijdschrift staat boordevol mode, beauty, sieraden en de nieuwste trends. Loop niet achter en sluit direct een proefabonnement of jaarabonnement af..

Meest populaire modetijdschriften

Wat vandaag nog mode is, kan morgen alweer vervlogen zijn. Zorg dat je op de hoogte bent van de nieuwste fashion trends. Wat zijn de meest populaire modetijdschriften? Onderstaande tijdschriften moet je een keer gelezen hebben:

  • Elle: maandelijks modetijdschrift, lifestyle, culinair en nog meer
  • Harper's Bazaar: nieuwe versie van het oudste modeblad ter wereld
  • Vogue: van oorsprong Amerikaans modetijdschrift
  • Glamour : maandelijks tijdschrift met inspirerende modetrends en beauty tips

Naast bovenstaande populaire modetijdschriften is er nog veel meer keuze. Zo vind je in populaire vrouwenbladen zoals Libelle of Margriet altijd wel iets van mode en beauty terug. Ons aanbod bestaat uit populaire of interessante modetijdschriften.

Modetijdschrift abonnement

Kun je geen keuze maken uit de vele modetijdschriften? Sluit dan nu een proefabonnement af! Bij een proefabonnement krijg je 3 tot 26 nummers thuisgestuurd. Hoeveel dit er zijn, is afhankelijk van het tijdschrift (weekblad of maandblad) en de proefperiode. Na de proefperiode stopt jouw abonnementen automatisch. Je zit dus nergens aan vast!

Ben je enthousiast over het modetijdschrift proefabonnement? Kies dan voor een jaarabonnement. Zo hoef je nooit meer iets te missen over de nieuwste zomerjurkjes, winter outfits en make-up tips. Met een modetijdschrift abonnement profiteer je ook nog eens van aantrekkelijke kortingen. Ontvang 5 tot meer dan 50% korting en begin direct met lezen. Tip: bij sommige tijdschriften abonnementen ontvang je naast korting ook nog eens een leuk welkomstcadeau. Hier word je helemaal blij van!.

Proefabonnement of jaarabonnement afsluiten

Bestel tijdschriften met een flinke korting. Een proefabonnement of jaarabonnement afsluiten is bij ons heel eenvoudig. Kies je favoriete modetijdschrift en ga naar bestellen. Vul je gegevens in, betaal online en wacht op jouw allereerste nummer. Opzeggen? Niet nodig: dit abonnement stopt automatisch. Een jaarabonnement opzeggen kan via het tijdschrift zelf. Meer informatie vindt je in het colofon van het modetijdschrift.