OKKI

OKKI

Jaarabonnement met 38% korting + Gratis vakantieboek

Elke vier weken verschijnt de OKKI en deze is wel heel erg leuk en leerzaam voor jonge schoolgaande kids. Onderstaand de huidige aanbiedingen en die zijn ook nog eens allemaal cadeau te geven. (Cadeau abonnementen stoppen automatisch).

  • 5 nummers voor €19,75 (23% korting)
  • 12 nummers voor €47,- (38% korting) + gratis vakantieboek
  • 14 nummers (incl. 2 specials) voor €57,- (34% korting) + gratis vakantieboek

Hét tijdschrift voor kinderen van groep 3 en 4

Okki wordt in samenwerking gemaakt door leerkrachten en sluit daarom erg goed aan op het ontwikkelingsniveau van kinderen van groep 3 en 4. Op een leuke manier oefent het kind schrijven, lezen en rekenen. Dit betekend echter niet dat het alleen maar als een "verlengstuk" van school is te zien. In iedere Okki kan je kind namelijk lekker zelf aan de slag met leuke puzzels, knutsel- en tekenopdrachten. Ook is er aandacht voor weetjes over de natuur en de wereld, staan er moppen in en meer.

Kinderen stimuleren en inspireren om nieuwe dingen te leren en te ontdekken en daarmee is OKKI een educatief tijdschrift. En zeker niet alleen met onderwerpen die op school voorkomen. Ook thema's als film, muziek en sport komen aan bod. Of wat te denken van koken en tuinieren?

Let er wel op dat de abonnementen tot wederopzegging lopen, tenzij er duidelijk bij staat dat het een proefabonnement is die automatisch stopt. (Kies desnoods voor een cadeau abonnement). Het kan dus raadzaam zijn om minstens 6 weken voordat het jaar voorbij is contact op te nemen met de klantenservice. Okki wordt uitgegeven door Blink en de contact informatie staat in elke colofon van het blad. Opzeggen kan middels een telefoontje (073 85 000 33), mail (service.media@blink.nl).