OKKI

OKKI

3 Nummers voor €11,-

Elke vier weken verschijnt de OKKI en deze is wel heel erg leuk en leerzaam voor jonge schoolgaande kids. Verras ze eens met een proefabonnement van 3 nummers en betaal slechts €11,-. Het proefabonnement stopt automatisch en cadeau geven (ander bezorgadres invoeren) is mogelijk.

Hét tijdschrift voor kinderen van groep 3 en 4

Okki wordt in samenwerking gemaakt door leerkrachten en sluit daarom erg goed aan op het ontwikkelingsniveau van kinderen van groep 3 en 4. Op een leuke manier oefent het kind schrijven, lezen en rekenen. Dit betekend echter niet dat het alleen maar als een "verlengstuk" van school is te zien. In iedere Okki kan je kind namelijk lekker zelf aan de slag met leuke puzzels, knutsel- en tekenopdrachten. Ook is er aandacht voor weetjes over de natuur en de wereld, staan er moppen in en meer.

Naast het proefabonnement is het ook mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Okki verschijnt elke 4 weken, dus het betreft 14 nummers. Hiervoor betaal je slechts €43,50 en dit betekend een korting van zo'n 30% op de reguliere prijs. Let er wel op dat dit abonnement loopt tot wederopzegging. Het kan dus raadzaam zijn om minstens 6 weken voordat het jaar voorbij is contact op te nemen met de klantenservice. Okki wordt uitgegeven door Blink en de contact informatie staat in elke colofon van het blad. Opzeggen kan middels een telefoontje, mail en brief.