Ouders van Nu magazine

Ouders van Nu

Helaas geen aanbieding

Ouders van Nu is onlangs gestopt met de werving van hun papieren abonnementen.

Ouders van Nu Magazine

Ruim 50 jaar is Ouders van Nu Magazine het meest informatieve blad voor zwangeren en jonge ouders. Het tijdschrift is begeleid je door alle spannende fases van je leven als (aanstaande) ouder. Dus van de zwangerschap t/m de eerste jaren van je baby en peuter. Elke maand lees je reportages over de ontwikkeling van je kind, interviews, herkenbare columns, bruikbare tips en veel meer. Naast de maandelijkse edities worden er ook een aantal keren per jaar speciale edities uitgebracht (inbegrepen bij een jaarabonnement). Denk aan edities met een speciaal thema als Zwanger, Familie en Peuter en Kleuter.

Als Ouders van Nu abonnee lees je ook alle edities gratis digitaal. Na het afsluiten van je gewenste abonnement, zal je hiervoor alle benodigde informatie ontvangen in je mailbox. Wat zeker ook een aanrader is: vraag via oudersvannu.nl de voordeelpas aan. Je kan hiermee tot wel honderden euro's besparen in o.a. webshops voor kinderkleding.

Enerzijds is het wel zo prettig dat de abonnementen automatisch stoppen, echter de kans is aannemelijk dat je na de actie periode graag het tijdschrift wil blijven ontvangen. Je kan dan contact opnemen met de klantenservice (contact info staat in het colofon van elk blad), maar het is dan maar de vraag of zij ook korting kunnen geven. Kom gerust hier nog eens terug en bespaar flink.

Contactgegevens klantenservice: DPG Media magazines | 088 5500250 | www.dpgmediamagazines.nl