Ouders van Nu magazine

Ouders van Nu

Bespaar tot maximaal 28% korting op een abonnement

Ouders van Nu is hét tijdschrift voor zwangeren en moeders en komt 16 keer per jaar uit. Ga voor een jaarabonnement voor €71,95 en bespaar zo'n 28% op de reguliere prijs. Je kan ook kiezen voor een abonnement van 8 nummers voor €40,95 of 4 nummers voor €20,50. Welke je ook kiest, het abonnement stopt automatisch.

Ouders van Nu Magazine

Ruim 50 jaar is Ouders van Nu Magazine het meest informatieve blad voor zwangeren en jonge ouders. Het tijdschrift is begeleid je door alle spannende fases van je leven als (aanstaande) ouder. Dus van de zwangerschap t/m de eerste jaren van je baby en peuter. Elke maand lees je reportages over de ontwikkeling van je kind, interviews, herkenbare columns, bruikbare tips en veel meer. Naast de maandelijkse edities worden er ook een aantal keren per jaar speciale edities uitgebracht (inbegrepen bij een jaarabonnement). Denk aan edities met een speciaal thema als Zwanger, Familie en Peuter en Kleuter.

Als Ouders van Nu abonnee lees je ook alle edities gratis digitaal. Na het afsluiten van je gewenste abonnement, zal je hiervoor alle benodigde informatie ontvangen in je mailbox. Wat zeker ook een aanrader is: vraag via oudersvannu.nl de voordeelpas aan. Je kan hiermee tot wel honderden euro's besparen in o.a. webshops voor kinderkleding.

Enerzijds is het wel zo prettig dat de abonnementen automatisch stoppen, echter de kans is aannemelijk dat je na de actie periode graag het tijdschrift wil blijven ontvangen. Je kan dan contact opnemen met de klantenservice (contact info staat in het colofon van elk blad), maar het is dan maar de vraag of zij ook korting kunnen geven. Kom gerust hier nog eens terug en bespaar flink.