Penny

Penny Magazine

Elke 2 weken, 2 jaar lang bezorgd voor slechts €8,95 p/mnd.

De winkelprijs voor Penny Magazine is 4,95 per nummer. Kiezen voor een abonnement en je bespaart dus bijna 1 euro per maand en dan valt het blad nog eerder op de mat, dan dat die in de winkel ligt. Het aanbod is alleen geldig als je de laatste 6 maanden nog geen abonnement op de Penny hebt gehad. Het abonnement loopt tot wederopzegging.

Hét tijdschrift voor de paardengek!

Penny is het tijdschrift voor jonge meiden die helemaal paardengek zijn. Elke twee weken kunnen zij rekenen op schitterende posters, spannende strips, kwissen, verhalen en meer. Daarnaast zit er 12 keer per jaar een leuk cadeau bij het tijdschrift. Draait het leven van jou helemaal om paarden, dan is Penny het blad voor jou. (Penny is met name voor meiden van 6 tot 11 jaar erg leuk).

Als abonnee heb je nog meer voordelen. Je krijgt namelijk toegang tot exclusieve delen van de Penny Website (Penny.nl). Daar kan je liken, delen en reageren op berichten op de website. Een eigen profiel maken is mogelijk, exclusieve video's kijken op Penny TV, deelnemen aan speciale acties en meer. Dit alles is dus alleen mogelijk als abonnee.

Een abonnement voor 2 jaar is natuurlijk best lang en dan loopt die ook nog eens tot wederopzegging. Dit houd in dat je na de 2 jaar abonnee voor onbepaalde tijd wordt voor het reguliere tarief. Gelukkig is opzeggen eenvoudig (op den duur zal het tijdschrift te kinderachtig worden) en gaat o.a. via de website penny.nl via een opzegformulier. Houd rekening met een maand opzegtermijn en zorg ervoor dat je het abonneenummer bij de hand hebt.

Contactgegevens abonneeservice: 0251 760 129 | website: https://aboland.nl/klantenservice/