Playboy

Playboy

Proefabonnement met max. 45% korting

Een proefabonnement op het maandblad Playboy is nu wel heel aantrekkelijk, je kan namelijk een korting van bijna de helft op de reguliere prijs ontvangen. Voor een proefabonnement van 6 nummers betaal je slechts €29,- (40% korting) en voor 12 nummers betaal je €53,- (45% korting). Het is wel dat na de proefperiode het wordt omgezet in een doorlopend abonnement. Vooraf opzeggen is vanzelfsprekend mogelijk. Beide proefabonnementen zijn ook cadeau te geven (en dan stopt het natuurlijk wel automatisch).

Het mannenblad voor de man die écht wat wil zien en lezen

Het tijdschrift playboy wordt vaak onterecht gezien als "blootblad". Natuurlijk kan je als lezer rekenen op schitterende erotische foto's van de meest aantrekkelijke Nederlandse vrouwen. De fotoshoots zijn altijd stijlvol. Maar dat is zeker niet alles waar de Playboy om draait. Je kan namelijk rekenen op alles qua ontwikkelingen van de echte mannenwereld in de vorm van goede artikelen. Denk hierbij aan lifestyle, nieuws, reizen en films.

De recensies van het blad Playboy zijn vooral positief, maar qua kwaliteit (en beleving) altijd leuk afwisselend. Van "Altijd vol met mooie vrouwen" tot "Er is geen enkel ander blootmagazine die zoveel aandacht schenkt aan hun goede artikelen".

De Playboy wordt in Nederland uitgegeven door Pijper Media. Opzeggen kan zowel via de e-mail als telefonisch (opzegtermijn van 6 weken). De klantenservice kan je tussen 09:00 tot 17:00 bellen op 0251-257924 en mailen kan naar:klantenservice@aboland.nl.