Plus Magazine

Plus Magazine

1 Jaar voor €35 (42% korting)

Plus Magazine verrijkt je leven! En momenteel kan je wel heel voordelig een abonnement afsluiten. Voor een jaarabonnement van 11 nummers betaal je nu slechts 35 euro. Dat komt neer op een korting van maar liefst 42 procent. Kan het nog leuker...? Ja zeker! Je kan ook gaan voor een proefabonnement van 5 nummers voor €17,50 (36% korting) waarbij het abonnement automatisch stopt.

Het tijdschrift voor de actieve 50-plussers

Plus Magazine komt 11 keer per jaar uit en richt zich op de actieve 50-plussers (alhoewel 40-plussers het tijdschrift ook waarderen). Elke uitgave bevat ruim 200 pagina's met betrouwbare informatie over geldzaken en rechten, praktische gezondheid tips en verhelderende artikelen over mens en samenleving. Verder kan je rekenen op inspirerende ideeën voor huis en tuin en boeiende reisreportages.

Als plus Magazine abonnee kan je rekenen op extra korting bij de Plus Webshop.

Plus Magazine wordt uitgebracht door Senior Publications Nederland BV. Bij het afsluiten van het abonnement machtig je hun om automatisch de 35 euro van je rekening af te schrijven. Zoals gezegd betreft het een aflopend abonnement, dus na afloop wordt er niet opnieuw geld van je rekening afgeschreven. De aanbieding is alleen geldig voor de geen die het afgelopen halfjaar geen abonnee zijn geweest van Plus Magazine.

Contactgegevens klantenservice: klantenservice@spn.nl | 035 692 5210 | www.spn.nl/contact/