Plus Magazine

Plus Magazine

11 nummers voor €37,50 (43% korting)

Plus Magazine verrijkt je leven! En momenteel kan je wel heel voordelig een proef- abonnement afsluiten. De volgende opties zijn er:

  • 3 nummers voor €14,00 (41% korting) | stopt automatisch
  • 6 nummers voor €25,00 (30% korting)
  • 11 nummers voor €37,50 (43% korting)

Het is goed om te weten dat Plus Magazine 11 keer per jaar verschijnt. Kies je voor een abonnement die niet automatisch stopt, dan wordt je nadien abonnee voor onbepaalde tijd.

Het tijdschrift voor de actieve 50-plussers

Plus Magazine komt 11 keer per jaar uit en richt zich op de actieve 50-plussers (alhoewel 40-plussers het tijdschrift ook waarderen). Elke uitgave bevat ruim 200 pagina's met betrouwbare informatie over geldzaken en rechten, praktische gezondheid tips en verhelderende artikelen over mens en samenleving. Verder kan je rekenen op inspirerende ideeën voor huis en tuin en boeiende reisreportages.

Als plus Magazine abonnee kan je rekenen op extra korting bij de Plus Webshop.

Plus Magazine wordt uitgebracht door Senior Publications Nederland BV. Bij het afsluiten van een proef- abonnement machtig je hun om automatisch de kosten van je rekening af te schrijven. De aanbiedingen zijn alleen geldig voor de geen die het afgelopen halfjaar geen abonnee zijn geweest van Plus Magazine. Binnen 14 dagen na het afsluiten van een abonnement kan je zeer eenvoudig je keuze herzien (herroepingsrecht). Na de 14 dagen gaat opzeggen altijd via de klantenservice van de uitgeverij.

Contactgegevens klantenservice: klantenservice@spn.nl | 035 692 5210 | www.spn.nl/contact/