Psychologie Magazine

Psychologie

Korting oplopend tot 25%

Het Psychologie Magazine voordelig uitproberen kan middels een proefabonnement van 3 nummers voor €17,50 (stopt automatisch). Ben je al fan van het leuke blad, dan kan je ook kiezen voor een abonnement van 4 nummers voor €22,50 (stopt ook automatisch). Als abonnee krijg je toegang tot meer dan 6.000 online artikelen en ontvang je korting op trainingen en in de webshop.

Psychologie Magazine helpt je verder

Elke maand opnieuw kan je rekenen op verrassende artikelen, waardevolle inzichten en slimme weetjes over het brein, relaties, persoonlijkheid, werk en gezondheid. Wat dat betreft is het één van de meest inspirerende tijdschriften van Nederland. Het blad richt zich op vrouwen, maar het schijnt dat ook veel mannen met plezier de artikelen lezen.

Wil je iemand aangenaam verrassen? Het is mogelijk om een proefabonnement van 3 nummers cadeau te geven. De ontvanger zit zeker niet vast aan het blad, want het abonnement stopt automatisch. Indien je voor een doorlopend abonnement voor je zelf kiest, let er dan even op dat je een maand voor afloop middels de klantenservice het kan opzeggen. Psychologie Magazine wordt uitgegeven door WPG Media.

Contactgegevens klantenservice: psychologie.abonnement@weekbladpers.nl | 085 0293188 | www.psychologiemagazine.nl