Quest Junior

Quest Junior

Tot maximaal 32% korting op een abonnement

10 keer per jaar komt Quest Junior uit en dit is het tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen van 8 tot 12 jaar. Bespaar op de winkel prijs en kies bijvoorbeeld voor een jaarabonnement (10 nummers) voor €34,99 of ga voor 5 nummers voor €19,99. Meer voordeel ontvang je door te kiezen voor een abonnement van 20 nummers, hiervoor betaal je €65,00 en dat is 32% korting. Het is ook mogelijk om iemand te verrassen met een cadeauabonnement en die stopt natuurlijk automatisch.

Leerzaam en vooral erg leuk

Natuurlijk is Quest Junior te vergelijken met de gewone Quest, maar de Junior versie is toegesneden op kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar. Elke maand kunnen nieuwsgierige jongens en meisjes weer alles te weten komen over wetenschap, psychologie, mens & lichaam, natuur, techniek en geschiedenis. Het tijdschrift staat dan ook vol met leerzame strips, bijzondere foto's en grappige wetenswaardigheden. Al met al het blad voor kinderen die graag hun hersens willen gebruiken.

En als volwassene is het ook erg leuk om door het tijdschrift heen te bladeren. De kans is groot dat je er zelf ook wat van bij leert.

Zoals gezegd loopt een abonnement tot wederopzegging (tenzij je kiest voor het cadeauabonnement). Dit betekend dat na afloop van de gekozen periode je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd wordt tegen het reguliere tarief. Dit is alleen geen verplichting, je kan gewoon via de klantenservice (088 - 024 54 45 of klantenservice@questjunior.nl) contact opnemen om aan te geven dat je geen abonnee wil blijven. Houd wel rekening met een opzegtermijn van een maand.