Quest

Quest

Een jaarabonnement (11 nummers) voor €50,- en dat is 24% korting

Het is niet verwonderlijk dat het tijdschrift Quest erg populair is, immers Quest brengt iedere maand de wereld van kennis en vermaak bij elkaar. Een jaarabonnement is nu tijdelijk voor €50,- af te sluiten. Je kan ook kiezen voor een proefabonnement van 3 of 5 nummers (stopt automatisch) of gelijk gaan voor de hoogst mogelijke korting van 40% voor 28 nummers (€99,99). Het voordeelabonnement cadeau geven is ook mogelijk. Het abonnement loopt minstens 1 jaar tot wederopzegging (minimaal 12 weken voor het einde van de abonnementsperiode). Het cadeauabonnement loopt automatisch af.

Braintainment

De slogan "Braintainment" is wel heel erg toepasselijk voor Quest. Het is namelijk gemaakt voor mensen die zich op een luchtige en onderhoudende manier willen verrijken met allerlei wetenswaardigheden. En wel op het gebied van psychologie, techniek, natuur, geschiedenis, sport en multimedia. Niet eens zo zeer omdat het nuttig is, maar vooral omdat het leuk is.

Als Quest abonnee lees je ook gratis digitaal via Google Play, Apple Kiosk en Blendle. De benodigde informatie zal je automatisch in je mailbox ontvangen. Daarnaast kan je als abonnee altijd op minstens 10% korting rekenen in de webshop van Quest.

Zoals gezegd loopt het jaarabonnement tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van het jaar, je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd wordt en dat voor de reguliere prijs. Wil je dit niet, neem dan minstens 12 weken voor het einde v/h jaar contact op met de klantenservice van Quest. Dit kan met een enkel telefoontje (088 024 54 44) of e-mail (klantenservice@quest.nl).