Runner's World

Runner's World

Kies zelf je online voordeel tot wel 32% korting.

Runner's World is hét tijdschrift voor de hardlopers in Nederland. Ga voor een proefabonnement van 4 nummers voor €15,- of voor een jaarabonnement van 12 nummers voor €39,95 (32% korting). Beiden zijn ook cadeau te geven en dan stopt het automatisch.

Vakblad voor de hardlopers

Runner’s World is het enige echte lifestyle- en vakblad voor hardlopers in Nederland. Als abonnee wordt je vooruit geholpen met alle mogelijke informatie over trainingen, blessures, voeding, marathons, kleding en meer. De artikelen zullen er zeker toe bijdragen dat je meer plezier in je hardloop hobby zal krijgen en natuurlijk zal het prestatie bevorderend zijn. Mede om deze redenen is Runner's World het meest gelezen sporttijdschrift van Nederland.

Het tijdschrift Runner's World wordt gelezen door mannen en vrouwen voor wie hardlopen een grote rol speelt in het leven. De lezer is actief, doelbewust en leeft gezond. Het grootste deel van de lezers is tussen de 30 en 50 jaar oud. Abonnees lezen ook alle edities op hun tablet of smartphone. Daarnaast kunnen abonnees profiteren van korting in de Runner's Webshop en meer.

Zowel het proef- als jaarabonnement voor jezelf zijn doorlopend. Na afloop van de gekozen periode zal je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd worden. Indien je dit niet wenst kan je middels de klantenservice het abonnement stopzetten, rekening houdend met een maand opzegtermijn. Dit gaat eenvoudig en snel via de klantenservice van Runner's World. De contact informatie staat in elk nummer onder het colofon. Runner's World wordt uitgegeven door Hearst.