Smulweb Magazine

Smulweb Magazine

3 Nummers voor €10,- (i.p.v. €17,25)

Eén van de leukste kooktijdschriften, zo kan je Smulweb Magazine prima in het kort omschrijven. Maak voordelig kennis met dit leuke blad die elk kwartaal verschijnt. Je betaald slechts €10,- voor 3 nummers, je bespaart dus €7,25. Maar dat is nog niet alles, want Smulweb bestaat 20 jaar en dat vieren zij groots. Iedereen die een proefabonnement afsluit, maakt namelijk kans op schitterende prijzen. De hoofdprijs: een culinaire kookreis voor 2 personen naar Vietnam. Daarnaast maak je kans op kookworkshops of een expresso look. Let wel: het proefabonnement loopt tot wederopzegging.

Smullen maar

De website smulweb zal iedere kookliefhebber vast wel kennen, het is namelijk één van de grootste kook websites van Nederland waarbij iedereen zijn favoriete recepten kan delen. Het Smulweb Magazine is wat minder bekend, maar daar gaat vast snel verandering in komen. Als abonnee kan je vier keer per jaar de nieuwste editie thuis verwachten. Ieder nummer bevat rond de 100 pagina's vol met recepten, culinaire trends, tips van bekende koks en meer. Het leukste zijn toch wel de ruim 60 lekkere recepten die voor iedere thuiskok makkelijk te maken zijn.

Als Smulweb Magazine abonnee zal je ook digitaal alle edities kunnen lezen. Je krijgt via een e-mail de benodigde informatie om de digitale versie op je smartphone of tablet te kunnen lezen.

Zoals gezegd betreft het een proefabonnement die loopt tot wederopzegging. Dit betekend dat je na 3 nummers automatisch abonnee voor onbepaalde tijd wordt en dat voor €5,75 per tijdschrift. Wil je dit niet, neem dan contact op met de klantenservice van Smulweb Magazine, rekening houdend met 3 maanden opzegtermijn. De contact info is te vinden in het colofon van elk blad e/o op de website smult.nl.