Stoer Magazine

Stoer Magazine

12 Nummers voor slechts €4,25 p/m + cadeau naar keuze

Elke maand wordt Stoer Magazine uitgebracht en het is het ideale tijdschrift voor jongens van ongeveer 8 t/m 13 jaar. Een abonnement van 12 nummers kost €4,25 per maand en je krijgt een gratis cadeau (Fortnite Battle Box of Tack Pro Sniper). Zonder cadeau betaal je slechts €3,75 p/m. Of ga voor 24 nummers voor €4,25 p/m + Fortinite Mega Box.

Het magazine voor stoere jongens

STOER is hét magazine met alle ins en outs over de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films, televisie en evenementen. Zo blijf je op een leuke manier op de hoogte van alles wat stoer is. En dat is niet alles, want het is ook een fun tijdschrift met grappige strips, gave posters en spannende prijsvragen. En bij elk nummer zit er een leuk cadeautje bij.

De recensies van Stoer Magazine die online te vinden zijn, hebben over het algemeen een positief karakter. Het wordt met name gezien als ideaal tijdschrift voor jongens die van gamen houden.

Het is wel heel erg leuk en makkelijk om een proefabonnement op Stoer Magazine cadeau te geven. Het wordt na afloop namelijk niet omgezet in een abonnement met onbepaalde duur. Het stopt dus automatisch na 5 nummers. Bij het aanvraag formulier kan je klikken op "cadeau geven", waardoor het mogelijk is om de adres gegevens van de ontvanger toe te voegen. Stoer Magazine wordt uitgegeven door Zpress Young.

Contactgegevens klantenservice: Telefoonnummer: 088-494910 | E-mailadres: klantenservice@stoer.tv