Tina

Tina

4 nummers voor €12,- (25% korting)

Een proefabonnement op Tina is nu wel erg voordelig. Voor 4 nummers betaal je namelijk slechts €12,- en na afloop stopt het proefabonnement automatisch.

Ga je liever voor een abonnement op de Tina voor langere tijd? Ga voor de maximale korting van 58% en wel bij een abonnement van 6 maanden voor €7,50 per maand. Het abonnement is altijd opzegbaar, ook tijdens de actieperiode.

Het weekblad voor meisjes

Tina is een Nederlands weekblad gericht op meisjes van ongeveer 8 tot 12 jaar. Iedere week staat het meidenblad voor met populaire meidenstrips. Het is echter niet alleen een strip blad. Je kan ook rekenen op de laatste nieuwtjes over mode, make-up trends, leuke tips voor je kamer en verrassend nieuws over tv- en popsterren. Tina wordt daarnaast ook gezien als een echte vriendin met oplossingen voor typische meiden problemen.

Als Tina abonnee lees je ook gratis elke uitgave digitaal (smartphone of tablet). Abonnees maken ook kans op leuke prijzen en kunnen rekenen op exclusieve kortingen.

Sanoma is de uitgever van Tina. Doorlopende abonnementen kan je via Sanoma eenvoudig opzeggen. Het is wel raadzaam om dit minstens 30 dagen voor afloop van een abonnement te doen. Contact opnemen met de klantenservice kan op elke werkdag tussen 09.00 en 21.00 via 088 - 550 02 50. Kies je voor een proefabonnement, een automatisch stoppende abonnement op Tina of geef je het cadeau, dan is opzeggen vanzelfsprekend niet nodig.