Tips en Trucs

Tips & Trucs

12 Nummers Tips & Trucs voor €39,95 (33% korting)

Het tijdschrift Tips & Trucs is het meest verkochte computerblad van Nederland. Losse edities kosten €5,25 in de winkel. Kies je echter voor een jaarabonnement (12 nummers), dan betaal je slechts €39,95 en bespaar je dus 33 procent.

Het meest praktische computerblad

Tips & Trucs geeft concrete informatie om meer plezier van je computer te kunnen beleven. In heldere taal en overzichtelijke vormgeving krijg je nuttige tips, uitleg en stappenplannen waar je direct mee aan de slag kan gaan. Enige kennis is niet vereist om het te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Onderwerpen die in het tijdschrift aan de orde komen zijn: downloaden, foto- en videobewerking, upgraden, beveiligen, Windows, enz.

Als Tips & Trucs abonnee kan je elke maand opnieuw het blad op je mat verwachten en de praktische tips toepassen. Zoals gezegd is het niet nodig om al expert te zijn.

Het jaarabonnement zal na afloop automatisch worden omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd voor de reguliere prijs. Wil je dit liever niet, neem dan minstens 1 maand voor 1 afloop contact op met de klantenservice. De informatie die hiervoor nodig is staat voorin het colofon van elke uitgave. Tips & Trucs wordt uitgegeven door Reshift.