TopGear

TopGear

Diverse aanbiedingen met kortingen oplopend tot 35%

De hoogste korting op TopGear Magazine behaal je als je gaat voor een jaarabonnement van 12 nummers. Je betaald dan namelijk €69,95 en dat betekend een korting van 35%. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een proefabonnement van van 6 nummers (€39,95).

Het grootste auto- en mannenlifestyle magazine

TopGear Magazine is het grootste auto- en mannenlifestyle magazine. Net zoals in de gelijknamige tv-programma, kan je elke maand rekenen op een hilarische en humoristische toonzetting. Verder kan je natuurlijk rekenen op het laatste autonieuws, beste autotests en de mooiste achtergrondverhalen over supercars. Het tijdschrift is van goede kwaliteit (dik papier) en bevat schitterende fotoreportages.

De abonnementen van 6 en 12 nummers lopen tot wederopzegging. Dit betekend dat na afloop van de actieperiode je automatisch abonnee blijft voor de reguliere jaar prijs. Wil je dit niet, neem dan contact op met de klantenservice van TopGear Magazine. Dit kan via de website topgear.nl (via een opzegformulier), maar ook via een telefoontje (020 7601236). De contact informatie is ook te vinden in het colofon van elk nummer. De abonnementenadministratie van TopGear wordt verzorgd door Abonnementland.