Totaal TV

Totaal TV

Profiteer van maximaal 42% korting op een Totaal TV abonnement

Elke twee weken wordt de Totaal TV uitgebracht en een abonnement is nu wel erg voordelig. Je kan goedkoop kennismaken middels een proefabonnement van 7 nummers voor €13,13 (32% korting) of 13 nummers voor €21,67 (40% korting). Ook kan je gaan voor een abonnement van 30 nummers voor €50,- en dat betekend 42% korting op de reguliere prijs. Van alle drie de abonnementen is het zo dat ze automatisch stoppen. Na afloop van de gekozen actie periode wordt het abonnement dus niet omgezet in een doorlopende.

Een Totaal TV abonnement is leuk en handig voor jezelf, maar het is ook mogelijk om een abonnement cadeau te geven.

Uitgebreide tv- en filmtips

Als abonnee van Totaal TV kan je elke twee weken een overzicht van maar liefst 105 televisiezenders in je brievenbus verwachten. De tv gids is ingedeeld op genre en interesse en biedt dagelijks uitgebreide tv- en filmtips. Ook zal je het laatste nieuws over films en digitale tv kunnen verwachten. Totaal TV is speciaal voor de kritische televisie kijker die niets wil missen.

De recensies van Totaal TV zijn vooral erg positief. Abonnees vinden het vooral prettig dat alle zenders vermeld worden en dat de gids overzichtelijk is.

Zoals gezegd betreft de actie een automatisch stoppend abonnement. Als je wel doorlopend abonnee bent en de gids wil opzeggen, dan heb je te maken met een opzegtermijn van een maand. Totaal Tv wordt uitgebracht door DPG Media magazines en de klantenservice kan je bereiken via 088 5500250.