TrosKompas

TrosKompas

De TrosKompas met max. 45% korting + cadeau

Kies zelf je favoriete cadeau bij een jaarabonnement op de TrosKompas. Ga je voor een jaarabonnement voor €49,95 (32% korting) + een grayis Flashlight toolkit cadeau of een jaarabonnement voor €40,50 (45% korting) + bol.com cadeaubon t.w.v. 15 euro. Ook kan je kiezen voor 2 jaar de TrosKompas in huis voor €99,95 (29% korting) waarbij je een HEMA cadeaubon t.w.v. 20 euro krijgt.

De handigste tv gids van Nederland

De TrosKompas wordt door velen gezien als de handigste televisie gids van Nederland en dat komt o.a. door het formaat en het overzichtelijke programma overzicht. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het vermelden van de leukste kijktips. Dit is met name interessant als je ook eens wat anders wil kijken op tv.

In de eerste plaats is de TrosKompas een tv gids, maar daarnaast kan je ook rekenen op interviews met bekende Nederlanders en bekende columnisten. Minstens zo interessant is dat je als lid kan rekenen op voordelige kortingsacties en gezellige uitjes speciaal voor de lezers.

De tijdelijke actie geldt alleen voor wie het afgelopen halfjaar nog geen abonnement heeft gehad op de TrosKompas. Het abonnement geldt minimaal voor de gekozen actie periode en zal daarna automatisch worden omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Dit is echter geen verplichting, via de ledenservice is het mogelijk het abonnement stop te zetten (rekening houdend met een maand opzegtermijn). De Flashlight toolkit wordt ongeveer 4 weken na je eerste betaling verzonden, de cadeaubonnen mag je eerder verwachten.

Contactgegevens klantenservice: 035-6726860 | Info@troskompas.nl