TrosKompas

TrosKompas

De TrosKompas een halfjaar in huis voor slechts €10,- is al leuk, maar je krijgt er ook een HEMA cadeaubon bij van €10,-

Normaal kost de Troskompas ruim 30 euro voor een halfjaar, dus je hebt sowieso al te maken met een fikse korting. Het gegeven dat je ook een HEMA cadeaubon van €10,- erbij krijgt, maakt het alleen maar nog leuker. Je kan nu ook tijdelijk kiezen voor een jaarabonnement, waarbij je het eerste halfjaar gratis krijgt + gratis een Abrazi sieradenset t.w.v. €119,- Je betaald dan slechts €36,75

De handigste tv gids van Nederland

De TrosKompas wordt door velen gezien als de handigste televisie gids van Nederland en dat komt o.a. door het formaat en het overzichtelijke programma overzicht. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het vermelden van de leukste kijktips. Dit is met name interessant als je ook eens wat anders wil kijken op tv.

In de eerste plaats is de TrosKompas een tv gids, maar daarnaast kan je ook rekenen op interviews met bekende Nederlanders en bekende columnisten. Minstens zo interessant is dat je als lid kan rekenen op voordelige kortingsacties en gezellige uitjes speciaal voor de lezers.

De tijdelijke actie geldt alleen voor wie het afgelopen halfjaar nog geen abonnement heeft gehad op de TrosKompas. Het abonnement geldt minimaal voor de gekozen actie periode en zal daarna automatisch worden omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Dit is echter geen verplichting, via de ledenservice is het mogelijk het abonnement stop te zetten (rekening houdend met een maand opzegtermijn). De HEMA cadeaubon of Abrazi sieradenset wordt ongeveer 4 weken na je eerste betaling verzonden.