VARAGids

VARAGids

1 Jaar VARAGids voor maar €0,57 p/w

Een jaarabonnement op de VARAGids voor slechts €29,95 is zeker de moeite waard, want dat komt neer op een korting van maar liefst 56%. Zo blijf je voordelig op de hoogte met het beste programmaoverzicht.

TV Krant

TV Krant

Een jaarabonnement met 46% korting + bol.com cadaubon

De TV Krant is helemaal vernieuwd en nog leuker geworden. Kies voor een jaar of tweejarig abonnement met fikse korting en kies zelf je cadeau (bol.com, HEMA cadeaubon of een Flaslight toolkit).

TrosKompas

TrosKompas

Jaarabonnement + cadeau naar keuze

De handigste tv gids van Nederland met de leukste kijktips. Tijdelijk ontvang je de TrosKompas een jaar met 32 of 45% korting op de reguliere prijs. Kies zelf je cadeau (Flaslight toolkit / bol.com of HEMA cadeaubon).

Televizier

Televizier

Een heel jaar Televizier met 40% korting en dat komt neer op een prijs van slechts €40,-

Volop kijkplezier voor de halve prijs met een overzicht van alle programma's van maar liefst 78 zenders, De Televizier is de beste keuze voor veelkijkers en nu is een jaarabonnement wel erg voordelig.

Avrobode

Avrobode

37% Korting op één of twee jaar abonnement

Korting is altijd leuk en dan vooral als je er lekker lang van kan profiteren. Ontvang nu de Avrobode 2 jaar voor €84,- of 1 jaar voor €42,- Welke je ook kiest, de korting is 37% op de reguliere prijs.

MAX Magazine

MAX Magazine

52 weken voor 39,95 + gratis 2 puzzelboeken

Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven! Nu 52 weken voor slechts €39,95 en dan ontvang je ook nog eens twee gratis puzzelboeken erbij. Het abonnement loopt tot wederopzegging.

TVFilm

TVFilm

Word nu abonnee met 24% welkomstkorting

Elke twee weken komt de TVFilm uit met een overzicht van maar liefst 76 zenders. Tijdelijk kan je profiteren van een 24% welkomstkorting en betaal je voor een jaar slechts €33,-

Totaal TV

Totaal TV

Profiteer van 40% korting

Als Totaal TV abonnee ontvang je elke twee weken een gids met een overzicht van maar liefst 105 televisiezenders. De tv-gids is ingedeel op genre en interesse en geeft uitgebreide tv- en filmtips.

Mikro Gids

Mikro Gids

40% korting voor 1 of 2 jaar de Mikro Gids

De meest overzichtelijke tv-gids van Nederland zonder blabla nu met 40% korting. Voor een jaarabonnement betaal je slechts €33,- en voor een twee jarig abonnement €66,-

NCRV Gids

NCRV-gids

34% korting voor 1 of 2 jaar de NCRV-gids

De gids met praktische kijktips en een helder programma-overzicht. Bespaar 40% korting op een jaar abonnement voor €42,- of een tweejarig abonnement voor €84,-

KRO Magazine

KRO Magazine

37% korting voor 1 of 2 jaar de KRO Magazine

De omroepgids met elke week overzichtelijke programma-informatie en verrassende kijktips. Tijdelijk profiteer je van 37% korting op een jaar of tweejarig abonnement, dus lekker veel voordeel voor langere tijd.

Veronica Magazine

Veronica

Tot 13% korting op een proefabonnement

Met Veronica Magazine haal je een super compleet magazine in huis. Profiteer van 13% korting op een proefabonnement van 6 nummers voor 10 euro. Het proefabonnement zal na afloop automatisch stoppen en cadeau geven is ook mogelijk.

VPRO Gids

VPRO Gids

Slechts €10,- voor 10 weken (44% korting)

De VPRO is de omroep van het vrije denken en dat komt zeker ook tot uiting in hun omroepgids. Maak voordelig kennis met de VPRO gids voor 1 euro p/w gedurende 10 weken of klik op "meer info" voor een andere aanbieding.

Tv gidsen: de voordeligste abonnementen

Koop jij weleens een losse tv gids? Ga voor extra voordeel en sluit een proefabonnement of jaarabonnement af. Elke dag weer een compleet overzicht van alle televisieprogramma's. Met achtergrondinformatie en spraakmakende interviews.

Wat is er vanavond op tv? De televisiegids biedt jou een praktisch overzicht van alle tv programma's per zender. Onmisbaar in elk gezin. Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met de tv gids van jouw keuze. We hebben een mooi aanbod proef- en jaarabonnementen met hoge kortingen. Jouw voordeel kan oplopen tot meer dan 50%!

Actuele programma informatie: tv gidsen

Wil jij alvast vooruit kijken wat er morgen of overmorgen op tv komt? Benieuwd wie die ene acteur is? Je vindt het allemaal in de televisiegids. Je ontvangt actuele programma informatie, interviews en feiten over dingen die je nog niet wist. Alles draait rondom films en tv: datgene wat jou bezighoudt. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en mis je geen enkel programma.

Het voordeel van een echte tv gids tegenover een online tv gids? Je hebt iets in handen. Bovendien voelt het heerlijk vertrouwd aan: rustig bladeren met een lekkere kop koffie. Zo lijkt het elke dag een beetje weekend.

Welke tv gids past bij mij?

Aan gidsen geen gebrek: er is voldoende keuze. Welke tv gids past bij mij? Dat hangt er helemaal vanaf waar jouw interesses liggen. Ontvang je graag achtergrondinformatie, of wil je meer weten over sport of kleding? Elke tv gids heeft zijn eigen specificaties:

  • Veronica Magazine: Een van de grootste tv gidsen van Nederland. Naast televisie- en radioprogramma's ook veel informatie over sport, kleding en uitgaan.
  • Televizier: uitgebreid overzicht van (bijna) alle televisiezenders. Met veel achtergrondinformatie over films en acteurs.
  • KRO Magazine: duidelijk programma overzicht met kijktips. Veel achtergrond informatie en herkenbare verhalen.
  • Mikrogids: klein en in zwart-wit gedrukt. Overzichtelijke en voordelig geprijsde tv gids.
  • Max Magazine: naast radio- en tv gids vind je hier veel interessante artikelen. Met tips voor dagjes uit en aandacht voor gezondheid en financiën..

Tv gids abonnement met korting

Kun je geen keuze maken uit het brede aanbod tv gidsen? Sluit dan een proefabonnement af. Tijdens de proefperiode ontvang je 12 tot 30 nummers (afhankelijk van de aanbieding). Zo kun je de tv gids vrijblijvend beoordelen. Na de proefperiode stopt het abonnement automatisch. Toch verlengen? Geef dit dan tijdig aan.

Een jaarabonnement biedt jou veel voordeel: nooit meer losse nummers kopen en altijd het meest actuele televisieprogramma bij de hand. Bovendien ontvang je ook nog eens extra voordeel op een jaarabonnement. Bij sommige abonnementen kun je niet alleen kiezen voor een flinke korting, maar ook voor een leuk welkomstgeschenk. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een proefabonnement of jaarabonnement aan.