TV Krant

TV Krant

Bespaar tot 46% op de reguliere prijs van de TV Krant middels een jaarabonnement en kies je cadeau

Deze aanbieding is wel heel erg aantrekkelijk, want je kiest zelf je korting en cadeau bij een 1 of 2 jarig abonnement. Ga bijvoorbeeld voor een jaarabonnement op de TV krant voor €30,75 (46% korting) en ontvang een bol.com cadeaubon met een waarde van 15 euro. Of ga gelijk voor korting voor 2 jaar (26%), betaal slechts €79,95 en ontvang een HEMA cadeaubon t.w.v. 20 euro.

Ontdek de vernieuwde TV Krant

De TV krant stond al bekend als één van de meest overzichtelijke, maar is onlangs toch vernieuwd. Je krijgt nu veel meer tv- en filmtips per dag. Het lettertype is groter geworden. Er is meer aandacht voor Netflix, Videoslot, NL Ziet e.a. on demand-aanbieders. Verder is er een heldere aanduiding van de genres.

Dus nog meer informatie, leesbaarder en overzichtelijker. De favoriete rubrieken Beeldbuzz, Nieuw in de bioscoop en Filmhuis, Horoscoop en Puzzel blijven ook nog eens gewoon bestaan.

Het aanbod geldt tot wederopzegging en minimaal voor een jaar (52 edities). Hierna wordt het omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Wil je dit niet, neem dan minstens een maand voor afloop van het proefabonnement contact op met de klantenservice van de TV Krant (gegevens staan altijd in het colofon). De cadeaubonnen of cadeau ontvang je ca. 2 tot 4 weken na ontvangst van je betaling.

Abonneeservice: abonneeservice@tvkrant.nl | 035 2019501