TV Krant

TV Krant

Bespaar ruim 60% op de reguliere prijs van de TV Krant middels een halfjaar abonnement van 10 euro en ontvang een HEMA cadeaubon van 10 euro.

Deze aanbieding is wel heel erg aantrekkelijk, want je betaald 10 euro voor een halfjaar voor de TV Krant, maar krijgt die betaling weer terug in de vorm van een HEMA cadeaubon van 10 euro. Zodoende kan je van bijna gratis spreken.

Ontdek de vernieuwde TV Krant

De TV krant stond al bekend als één van de meest overzichtelijke, maar is onlangs toch vernieuwd. Je krijgt nu veel meer tv- en filmtips per dag. Het lettertype is groter geworden. Er is meer aandacht voor Netflix, Videoslot, NL Ziet e.a. on demand-aanbieders. Verder is er een heldere aanduiding van de genres.

Dus nog meer informatie, leesbaarder en overzichtelijker. De favoriete rubrieken Beeldbuzz, Nieuw in de bioscoop en Filmhuis, Horoscoop en Puzzel blijven ook nog eens gewoon bestaan.

Het aanbod geldt tot wederopzegging en minimaal voor een halfjaar (26 edities). Hierna wordt het omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Wil je dit niet, neem dan minstens een maand voor afloop van het proefabonnement contact op met de klantenservice van de TV Krant (gegevens staan altijd in het colofon). De HEMA cadeaubon ontvang je ca. 4 weken na ontvangst van je betaling.