VARA Gids

VARAgids

52 Weken lang de VARAgids in huis voor slechts €0,57 per week

Voor een jaarabonnement op de VARAgids betaal je dan €29,95 en dat is een korting van 56%. Je kan ook kiezen voor 20 nummers voor 10 euro (61% korting), waarbij het abonnement automatisch stopt. Of ga voor een jaarbonnement voor €44,95 en ontvang een Kobo-cadeaukaart t.w.v. €25,- (voor eBooks en luisterboeken).

Met een abonnement op de VARAgids ontvang elke week het beste programmaoverzicht, journalistieke artikelen, verhalen en interviews.

Het beste mediaweekblad van Nederland

BNN en VARA zijn samen gegaan als BNNVARA, maar de VARAgids blijft zoals die is. Zelf zeggen ze "Het beste mediaweekblad van Nederland" en dat komt niet alleen door het overzichtelijke programmaoverzicht. Wekelijks kan je namelijk rekenen op vele artikelen, verhalen en interviews en dat maakt het meer dan een tv gids alleen.

Als VARAgids abonnee kan je met grote regelmaat rekenen op winacties via hun website. De prijzen variëren van boeken tot bioscoopkaarten en van e-readers tot DVD's. Ook zal je als abonnee gratis VARAgids artikelen kunnen lezen op Blendle.

Let wel op dat het actieabonnement niet tussentijds gestopt kan worden en na afloop wordt het omgezet in een regulier abonnement. Vanzelfsprekend kan je dit voorkomen door minstens een maand voor afloop van het proefabonnement contact op te nemen met de ledenservice via e-mail ledenservice@vara.nl of telefonisch (kantoortijden) 0900-0123.