VARA Gids

VARAgids

52 Weken lang de VARAgids in huis voor slechts €0,57 per week komt neer op een totaal prijs van slechts €29,95

Met een abonnement op de VARAgids ontvang elke week het beste programmaoverzicht, journalistieke artikelen, verhalen en interviews.

Het beste mediaweekblad van Nederland

BNN en VARA zijn samen gegaan als BNNVARA, maar de VARAgids blijft zoals die is. Zelf zeggen ze "Het beste mediaweekblad van Nederland" en dat komt niet alleen door het overzichtelijke programmaoverzicht. Wekelijks kan je namelijk rekenen op vele artikelen, verhalen en interviews en dat maakt het meer dan een tv gids alleen.

Als VARAgids abonnee kan je met grote regelmaat rekenen op winacties via hun website. De prijzen variëren van boeken tot bioscoopkaarten en van e-readers tot DVD's. Ook zal je als abonnee gratis VARAgids artikelen kunnen lezen op Blendle.

Let wel op dat het actieabonnement niet tussentijds gestopt kan worden en na afloop wordt het omgezet in een regulier abonnement. Vanzelfsprekend kan je dit voorkomen door minstens een maand voor afloop van het proefabonnement contact op te nemen met de ledenservice. De contact informatie is terug te vinden in elke gids in het colofon.