Veronica Magazine

Veronica Magazine

Tot wel 40% op een proefabonnement van 45 nummers

Veronica Magazine is één van de meest populaire tv gidsen van Nederland. Het is alleen jammer dat een abonnement best prijzig is te noemen. Gelukkig heeft 123tijdschrift een exclusieve deal met de uitgever (Sanoma) en hierdoor bieden ze nu tijdelijk 3 verschillende proefabonnementen aan met flinke korting. Je kan kiezen uit 45 nummers voor €50,- (normaal €83,25), 20 nummers voor €25,- (normaal €37,-) of 10 nummers voor €15,- (normaal €18,50). Welke je ook kiest, ze stoppen automatisch. Na afloop zit je dus niet "vast" aan een opvolgend abonnement voor onbepaalde tijd voor de reguliere prijs.

Het lekkerste tv blad van Nederland

Het is niet vreemd dat Veronica Magazine het populairste tv blad van Nederland is. Het gaat namelijk om wel veel meer dan een blad met een programma overzicht. Je kan elke week rekenen op 124 pagina's boordevol filmrecensies, interviews, entertainmentnieuws en nog veel meer op het gebied van muziek, mode, food, strips, gadgets, games, enz. Maar laten we ook niet onderschatten da Veronica Magazine een overzicht bied van 50 verschillende televisiezenders. Daarnaast maak je als abonnee elke week kans op prijzen en kan je rekenen op flinke kortingen op bijvoorbeeld dagjes uit.

Veronica Magazine abonnees kunnen gratis gebruik maken van de app Superguide. Dit is een app met een dagelijkse persoonlijke gids door alle tv-zenders. Je krijgt te zien wat je zeker niet moet missen en daarnaast zal je preview video's te zien krijgen. Ook maak je als app gebruiker elke dag kans op tickets, dvd's en gadgets. Wellicht nog belangrijker... via de app krijg je 50% korting op een 2e abonnement naar keuze.