Vogue

Vogue

Maximaal 36% korting op een Vogue abonnement

Tien keer per jaar wordt Vogue uitgebracht en een abonnement is nu wel erg voordelig om jezelf mee te verwennen of om een vriendin cadeau te geven. Je kan kiezen uit 3 verschillende abonnementen die automatisch stoppen met een korting rond de 30%. Ga bijvoorbeeld voor 3 nummers voor €15,- of 5 voor €25,- Nog meer voordeel behaal je met een jaar abonnement of wat dacht je van gelijk 2 jaar. Voor 20 nummers betaal je namelijk slechts €89,99 en dat is 36% voordeliger dan de reguliere prijs. Let er dan wel op dat je na de actie periode abonnee voor onbepaalde tijd wordt.

Vogue het meest toonaangevende en inspirerende fashionmagazine- en medium

"Het beste modetijdschrift ter wereld", zo wordt Vogue vaak gezien. Je vind de modeselectie van elk nieuw seizoen: gezichtsbepalend, vooruitstrevend en gedurfd. Vogue laat zien wat er werkelijk toe doet op het gebied van beauty, lifestyle, cultuur en maatschappij. Laat je dus zeker inspireren door dit tijdschrift van hoge kwaliteit.

Als Vogue abonnee heb je gratis toegang tot de tablet en smartphone versie van Vogue (tot 3 maanden terug). Ook zal je als eerste op de hoogte worden gebracht van bijzondere Vogue-events.

Vogue wordt uitgegeven door Hearst. Als je als abonnee vragen, opmerkingen of klachten hebt, dan kan je het beste even contact opnemen met de klantenservice van Hearts. Bellen kan op kantoortijden naar 088 0245484 of mail naar klantenservice@vogue.nl Een abonnement opzeggen kan natuurlijk ook via de klantenservice, houd wel rekening met een maand opzegtermijn.